Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433338
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Polsat

ocenił(a) film na 10

oglądaliscie dzisiaj o 10.45 na Polsacie "na planie filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka"?? było ciekawie. poprzezywalem sobie znow najciekawsze sceny.

użytkownik usunięty
kadafix

heheh ja sobie to nagrywałam :D:D było spox :):) tylko jestem jeszcze ciekawa czemu tego nie było w telegazecie tylko było jakies o rety!kabarety! oni są dziwni ;]

ocenił(a) film na 10

no, no !! tez sprawdzalem progr i sie juz pogubilem. dobrze ze wczoraj widzialem zapowiedz w tv!!

ocenił(a) film na 10
kadafix

No.Fajne było.Przypadkiem włączyłam tv i akurat trafiłam.Pierwszy raz mi się udało trafić na coś co chciałam obejrzeć.A miało coś być w piątek 21.06.2006)o 16.10 i nie było:(

ocenił(a) film na 10
kadafix

ja mialam szczescie ze tata zasiadl przed tv i trafil na to :P tez widzialam :) ahoj

kadafix

Ja to samo widziałam już wcześniej w nocy, w czwartek czy kiedyś, nie pamiętam. Fajny programik, chociaż strasznie krótki. Na film idę jeszcze raz, bo na taki film jeden raz to za mało:-)

ocenił(a) film na 6
kadafix

Ja też to oglądałem i dowiedziałem się niewiele więcej niż jest na tej stronie w dziale zwiastuny do ściągnięcia. Jest tam kilka reportarzy i 4 jedno-minutowe sceny z filmu. W tym ta z Cholewą Turnerem i walka na młyńskim kole.

P.S. Dla tych co chcą ściągnąć:
- nie ściągajcie w kosmicznie wysokiej rozdzielczości. Nie da się oglądać (chyba że na telewizorze 42 cale)

ocenił(a) film na 9
Gigacz

A czy ma ktoś link (gdzies na megauploadzie lub eMul), aby ściagnąć ten program? Niestety nie widziałam, a chętnie obejrzę.

ocenił(a) film na 10
kadafix

a szlag! zapomniałam ;( niech mnie ktoś dobije!

kadafix

Da to ktoś do ściągnięcia bo ja nie oglądałem bo widzę w gazecie O rety KAbarety więc nie włączyłem TV teraz żałuje