Jaka jest wasza ulubiona postać ze świata piratów? Moja to Davy Jones
To dopiero Pytanie:D to oczywiste że najbardziej lubię Krakena:D .....ale nie tak na serio to Jack Sparrow jest największą atrakcją tego filmu:D
Moją ulubioną postacią jest oczywiście Jack Sparrow ;). Ale Davy'ego również lubię, uważam, że ta postać została świetnie wykreowana.
najfajniejsza jest Elizabeth Swann...to taka "babka z charakterem", chociaz Jacka i Barbossę tez lubię:))
Jack Sparrow, oczywiście:P
większość osób pewnie się ze mną zgodzi, iż bez niego film nie byłby wart nawet 1/10
guniaa17 ja się nie zgodzę dlatego że Jack podnosi jak dla mnie ten film z 7,10 do zdecydowanie 10/10 ten film nawet bez niego był by dobry a nawet bardzo dobry bo inne postacie też są rewelacyjne.A co do tematu moje ulubione postaci to 3 najfajniejsi i najbardziej zaje*iści kapitanowie jacy są Kapitan Jack Sparrow , Kapitan Davy Jones i Kapitan Barbossa najfajniejsze postaci rewelacja.
Jack Sparrow, któż by inny? :) Ale poza tym uwielbiam Barbossę. Nawiązując do kolejnej części, straszną miałam radochę, kiedy się darli: "What're you doing?" "No, what aaare you doing?!" :D
Davy Jones i pan Gibbs, który jest po prostu jakąś wersją pana Smee z Piotrusia Pana:)