program jak powstawał film Piraci z Karaibów 2 o godzinie 00:30 i w piątek o 16:10 ale nie wiem czy te obydwa programy to to samo czy coś innego. Wiam tylko że ten program w piątek to Exclusive ale to w czwartek to nie wiem co to jest. Poczekamy zobaczymy ;]]] Wogóle teraz widzie coraz więcej zwiastunów z POTC2 w telewizji a szczególnie na polsacie. Piszcie fani Piratów ;]]
My to wiemy, kocie :P. Nie byłabym kamratką, gdybym przegapiła coś takiego... Ahoj!
Wiesz co właśnie sprawdzałam w programie polsatu i tam żadnego programu który mógłby byc poświęcony piratom w czwartek nie ma, ale to całe Exclusive jest w piątek o 16:10 zastanawiamsię czy zdarze to obrjrzeć bo wybieram sie tego dnia na piratów do kina hehhehehe już niedługo.
Pozdrawiam i sprawdź może jeszcze raz co do piątku się zgadzam ale z czwartkiem mam wątpilwości :)
Ha. Będę oglądać! Nie ma bata :) jak trzeba to trzeba!!!!! ;P Ciekawi mnie tylko czy... albo nic ;) ...
No to super :D Słyszałam, że ma być właśnie o 0:30, a w tedy niestety niemogłabym oglądać... Ponieważ będę w kinie :D na pierwszym seansie. Musze się pochwalić mam najlepsze miejsca [bynajmniej według mnie :D]. Najwyższy rząd środkowe miejsca :D. Teraz jestem heppy, bo widze, że nieopuści mnie ani premiera ani ten program :D.
OOO widze że skusiłas sie na nocny maraton z Piratami ;]]] Ja niestety dopiero w Piątek ide bo w nocy trochę głupio i wogóle chce sie wyspac ;)
Ja właśnie słyszałam o tym programie o 16.10 w piątek.... I normalnie jak moja rodzina zobaczyła moją reakcję na ten zwiastun w telewizji, to myśleli, że coś mi się stało :/ Normalnie mślałam, ze się poryczę, bo mnie od popołudnia w czwartek nie będzie i wracam dopiero w sobotę w nocy... Najgorętsze dni :( :( :( Jak dobrze pójdzie to będę w kinie w poniedziałek :)
Nom ja też nie obejrzę :) bo idę do kina na godzine 00:01 tylko niestety mój tata zarezerwował lekko kiczowate miejsca : pod koniec sali w samym rogu :/ ehh... ale co tam i tak obejrze ten film :)
poprawka masz absolutna racje co do czwartkowego programu to będzie ,,na planie piratów z karaibów" o 0:30, a w piątek będzie exslusive o 16:10 i w całości pośięcone piratom
pozrawiam :P:)
A ja chcialam w piatek isc na premiere ale matka mi nie chce dac kasy ;( ;( ;( Bo to ok 50 zl bedzie kosztowac taki moj nocny wypad :] ale mi smutno :(
Ale moze potem na nastepny dzien pojde sobie na Piratów za 12 zł :P Chyba ze ktos chce mi zrobic niespodzianke i zaprosic na premiere :D xD :P Nie pogniewalabym sie ;). No coz najwyzej zobacze film kiedy indziej :(
Pozdro ;)
Boże, a ja się zabije !!! ;-((((
Jutro wyjeżdżam i nie zobacze w piątek ani tego na polsacie ani premiery filmu... buuu! Będe musiała się nacieszyć tymi wszystkimi gazetami z artykułami o PZK2:SU które dziś kupiłam xD
A tak na serio to niecierpliwie czekam za każdym razem gdy oglądam TV na zwiastun Piratów xD Na polsacie jest najwięcej ^^ Natomiast na TVN więcej dają zwiastunów "dublerów" _-_ I po co mi to? Przecież wszyscy czekają na piratów! Jeah xD
JESZCZE 3 DNI!!! ^___^
Fajnie reklamują ten program ''Zobacz film który w stanach w pierwszy weekend obejrzało 132 mln ludzi" :)
Jest na polsacie reklama że w czwartek o 00:30 jest " Na planie POTC2" ale jek patrzałam w telegazecie to nic o tym nie pisze nie rozumiem ;/
Właśnie zastanawiam sie czy nie pójśc na ten seans w czwartek o 00:01 ;/ Musze po0myślec ;]