Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433327
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

brawa!!!

ocenił(a) film na 8

jestem swiezo po seansie i juz nie moge doczekac sie kolejnej odslony przygod Jacka Sparrowa i reszty, genialna scenografia i charakteryzacja (oskar murowany) oczywiscie cudowne zdjecia i muzyka i jeszcze bardziej ekscytujaca akcja, az strach pomyslec co sie bedzie dzialo w czesci trzeciej, czekam z niecierpliwoscia. Jak dla mnie najgoretsza premiera lata to "Skrzynia umarlaka"

brastek

Uuuuuuuuu... widziałeś/łaś?? Zazdroszczę i cieszę się, że film w twoich oczach tak dobrze wypadł.

ocenił(a) film na 8
brastek

o matko!! ja tam nie mogę już wysiedzieć, bo nie moge sie doczekać i chętnie bym poprosiła o ujawnienie więcej szczegułów, ale ja wiem czy warto psuć sobie niespodziankę....

ocenił(a) film na 7
brastek

i dosc smieszny jest... w niektorych momentach, to cala sala ryczala...

ocenił(a) film na 10
Rlyeh

No lol mnie to ostro juz nosi po kątach, co chwile oglądam zwiastuny, w sumie to juz w ciągu tygodnia pierwszą część PzK obejrzałem jakies 4 razy, poza tym ciągle w głosnikach soundtracki z obu części...to straszne, ze musze czekać jeszcze 12 dni 11 godzin 40 minut i 21 sekund :D:D:D
Najlepsze jest to ze jak jest premiera to ja jestem na obozie.....Oby tam było kino!!! Życzcie mi sczęścia :) pozdro :D

brastek

Witam

a gdzie oglądałes? sala była pełna, jak oceniasz zainteresowanie tym filmem?

ocenił(a) film na 10
mares

W serwisie rottentomatoes film nie za dobrze sobie radzi. Jak na razie ma tylko 52% pozytywnych recenzji, czyli ma ocenę 'ROTTEN' =/

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Na IMDb film ma średnią ocen 7.9, co jest niezłym wynikiem.

ocenił(a) film na 7
mares

bylam w luton, na dosc pozna gadzine, bo po pracy, na 22.25, to sala byla chyba mniej wiecej w polowie pelna... ale sala tez taka sobie wielkosciowo. ale w porownaniu z innnymi filmami, to byl tlum. no i nie zapominajmy, ze film byl wyswietlany w przynajmnie 2 salach na raz

ocenił(a) film na 3
brastek

zazdroszcze Ci, ze tak sie podobalo..zycze tego kazdemu. ja czekalam, liczylam dni, "nosilo mnie" tak jak wiekszosc z Was... i mam zepsuty dzien :/ przez mysl mi nie przeszlo, ze druga czesc moze sie nie udac, i wlasciwie jestem...w szoku!

brastek

spoko jeszcze tylko kilkanascie dni do polskiej premiery. zapraszam na moj blog tam jest temat o piratach zapraszam do komentowania.

ocenił(a) film na 10
mares

Ja zobaczę ten film na kilka dni przed premierą w Polsce, bo pracuję w kinie i projektornia zawsze robi kilka dni wczesniej próbne pokazy danych filmów a ludzi z obsługi gdy danego dnia nie pracują moga je oglądać...Tak więc czekam czekam =]

ocenił(a) film na 10
Kristofer

Chyba czas porozglądać za jakąs robotą w kinie coś czuje :P

ocenił(a) film na 10
brastek

Fajnie masz.... ale ja 21 Lipca też będe miał fajnie ;-) I super że film się tobie spodobał. Napewno co do filmu masz rację!!!

ocenił(a) film na 10
Dawid_KARMEL

W kinie się fajnei pracuje. Ja pracuję w multikinie w krakowie i wszystkie filym mamy za darmoche i do tego mozemy właśnie chodzić na takie testowe projekcje :)

Kristofer

Kristofer - zazdroszczę wielce :D Ale ja tam wytrzymam jakoś do 21-ego i obejrzę...

ocenił(a) film na 8
brastek

sala pekala w szwach wiec podejrzewam ze zapowiada sie hit kasowy i doczekamy sie nie tylko trzeciaj ale i kolejnych czesci, jesli tylko utrzymaja poziom jestem ZA!! ludziska prosze nie psujcie wrazen zadnymi TS-ami, TC-ami czy CAM poniewaz prawdziwe wrazenia da Wam wizyta w kinie pozdrawiam

brastek

Heh, ja tez nie moge się już odczekać...Najgorsze jest to, że w dniu premiery będę jakieś 500m od kina na koncercie;(((
Że tez taka impreza jak Dni Folkloru(dla niepoinformowanych mówię, że to impreza, na która zjeżają się zespoły ludowe z całego świata. I ja, jako członek zespołu przyjmującego gości, będe zajęta:(((((()Ale nie o tym tu mowa:PPP
Pozostaje mi jedynie powiedzieć: K**** mać;)
Pozdrawiam serdecznie:)