Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433338
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

sorry ale albo mi się wydawało, albo sparrow całował się z dziewczyną williama (blooma) albo mi się wydawało. Przeciez to zupełnie nie w jego stylu ;-P

ocenił(a) film na 10
beta_gama

Nie w jego stylu... Hmmm... Jak obejrzysz, to zobaczysz kto tu kogo całował :P...
Ja obejrzałam akurat ten fragment filmu... i nic więcej nie powiem :D
Pazdrawiam!!!

beta_gama

Ja się długo zastanawiałam nad tym fragmentem, kiedy Jack całuje Elizabeth (a może to wcale nie on, sądząc z tajemniczego tonu koleżanki powyżej ;P)... Czy tak czy siak - dowiem się jutro!!!

beta_gama

ja juz ogladalam ta czesc w szwecji w kinie i moge ci powiedziec ze ci sie nie wydawalo i ze Will to widzial.... ale dlaczego to zrobila to sie przekonasz....

ocenił(a) film na 10
beta_gama

JUż nie mogem siem doczekać :D:D:D:D:D:D:

Allicja

aaa... nie mówcie takich rzeczy bo z ciekawości nie wytrzymam:D;)

ocenił(a) film na 6
beta_gama

Keira (Elizabeth) wymusiła na producencie i reżyserze taką scenę - gdy całuje sparrowa. Tak pisało w jakiejś gazecie

ocenił(a) film na 10
beta_gama

To ona całowała Jacka...brrr, nie powiem, zę scena zła, ale jakoś nie pasuje mi tu, ciekawe jak sie to dalej potoczy!Aż zrobilo mi sie szkoda Will'a

ocenił(a) film na 8
beta_gama

No więc: nie widziałam jeszcze filmu, ale to, że Jack będzie się całował z Elizabeth nie jest takie dziwne... On jest piratem, a piraci z reguły są nieuczciwi... Poza tym Sparrow jest na Tortudze uważażany za człowieka, dla któego liczą się: rum, skarby i kobiety, dokładnie w tej kolejności... Ale nie wydaje mi sie też, że Keira wymusiła taką scenę na reżyserach... Vanessa z pewnością zrobilaby wtedy Depp'owi scenę zazdrości, a jako takiej nie było, o ile wiem... :)