Kupilam dvd "piraci z Karaibow 2 " w M.M. za 46,90 ale za to jest tylko jedna plyta, w 1 czesci piratow na dvd sa dwie z dodatkami...moze jest jeszcze jakies inne wydanie z 2 plytami? wiecie cos moze o tym?
ps: mogłaś nie trafić akurat na wydanie 2-dyskowe ponieważ w tych sklepach jest sprzedaż przedpremierowa (oficjalna sprzedaż rozpoczyna się w poniedziałek 27.11) i mogli akurat wyłożyc na półki wydanka 1-dyskowe.
Choć to dziwne bo ja jak byłem w M.M. to były do wyboru dwie wersje.
jest zarowno wydanie 1 DVd jak i Specjalne 2-płytowe 2DVD.....widocznie przeoczyles 2-dyskowe, lub byc moze poprostu akurat go nie bylo (zwazywszy ze wogole premiera zapowiedziana byla na 27)....
Zapraszam was na www.projektdvd.pl
Pozdrawiam
Jeśli kupiłaś wydanie 1-dyskowe - to prośba do Ciebie. W wydaniu 2-dyskowym lektor PL jest 2.0, wg e-dvd w wydaniu 1-dyskowym lektor PL jest w 5.1. Mogłabyś powiedzieć jak jestfaktycznie na wydaniu 1-dyskowym?
Jeśli kupiłaś wydanie 1-dyskowe - to prośba do Ciebie. W wydaniu 2-dyskowym lektor PL jest 2.0, wg e-dvd w wydaniu 1-dyskowym lektor PL jest w 5.1. Mogłabyś powiedzieć jak jestfaktycznie na wydaniu 1-dyskowym?
w obydwu wydanaich lektor jest w DD 2.0
zapraszam na www.projektdvd.pl po komplet informacji na temat tego wydania :)
Hmm, gdyby nie koszty przesyłki to aż się e-dvd prosi, żeby kupić, obejrzeć i odesłać jako towar niezgodny z opisem :)
może ktoś podać dokładny link do piratów na projektdvd.pl?? bo juz szału dostaje z tą wyszukiwarką....l//
i jak udalo sie znalesc ????
zapraszam do zalozenia konta, i komentowania :)
mam nadzieje , ze strona bedzie sie rozwijac :)
P.S> chetnie tez wyslucham opini na temat serwisu.
Pozdrawiam