Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433309
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

już to widze :]

ocenił(a) film na 6

Wyobrażam sobie, że premiera II cz. Piratów bedzię niczym zlot fanów :) Ja zamierzam na premiere udać się do kinoplexu w Kielcach. To niezły kawałek od mojej mieścinki ale sie szarpne :D...a wy gdzie??Może będe miała tam szczęście spotkać jakiegoś filmwebowicza :]
Wiem, że nieźle wybiegam w przyszłośc bo oczekiwany film wejdzie do kin dopiero za kilka miesięcy alee...doczekać się już nie moge!I myśle, że nie tylko ja...pozdr! :)

bietaaa

Ja oczywiście jadę na Targówek w Warszawie do najlepszego kina czyli Silver Screen (tam gdzie ten pasaż handlowy i jakiś duży "oszołom"). I ja także nie mogę się doczekać dnia premiery!!! :D

ocenił(a) film na 10
bietaaa

Ja oczywiście ide do Multikina w Szczecinie w Galaxy. Na pierwszy pokaz filmu :D Będzie zaczapiście :D jejeje

roksinka

Ja też - kinoplex w Kielcach :). Może sie spotkamy :D, ale jeśli nawet to i tak żadna nie będzie o tym wiedzieć. Niemniej pozdrawiam :).

użytkownik usunięty
Maraneth

Ja zawitam do „Ciemna City” Janki, albo do Galerii Mokotów, lub Woli Park. Będę miała większą pewność przed premierą filmu, na którą czekam z niecierpliwością!

ocenił(a) film na 7

Ja najprawdopodobnie zawitam do Kinepolis w Poznaniu. Pozdro dla fanów :)

ludwisiu

Hoho bietaaa widze, że też jesteś z Kielc... To dobrze spotkać bratnią duszę na film webie :) I ja też do kinoplexu, bo to inne nasze kino to... bez komentarza. Choć jak nie było kinoplexu to sie tam chodziło i nikt nie narzekał :)

ocenił(a) film na 6
digital8

ja prawdopodobnie na Zakopianke do cinema-city (kraków oczywiście:D:D:D)
tzn jesli jeszcze bede w polsce... bo na wakacje wyjezdzam tylko nie wiem dokładnie kiedy...

ocenił(a) film na 10
bietaaa

Prawie na pewno wybiorę się do wspomnianego już Cinema City w Galerii... i wyciągnę tam trochę znajomych... którzy wyciągną swoich znajomych...i tak dalej... a sala będzie napchana... do ostatniego miejsca...będzie fajnie...i zapewne będzie kupa śmiechu... jak to na Piratach;)

bietaaa

A ja zapewne wybiorę się do naszego kochanego Płockiego "Przedwiośnia", o ile go nie zamkną na przebudowe ;-(. Chyba bym się powiesiła, jakby remont zaczął się np. 2 tygodnie przed premierą :(... brrrrr... wole o tym nie myśleć. Trzeba być dobrej myśli :)

Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 6
malpiszonek

Ajj...Digital8 źle mnie zrozumiałaś/eś. Nie jestem z Kielc, jedynie jade tam do kina. Jest to jedno z lepszych kin w naszym województwie a postanowiłam, że jak już oglądać Piratów to nie byle gdzie :P
Ciesze się, że tyle osób wybiera się na ten film...i że niektórzy wybierają się tam gdzie ja. Może się zobaczymy ale jak już ktoś mądrze przyznał... nie będziemy o tym wiedzieć ;)

Mam jeszczę tylko cichą nadzieję, że się nie zawiedziemy.
Pozdrawiam wszystkich fanów...i innych też :)

ocenił(a) film na 9
bietaaa

ja juz sie umowiłam z moim kuzynem, że idziemy do cinema do torunia!jeszcze cztery miesiące z hakiem...ja chce juuuuuż!
pozdrowki

ocenił(a) film na 8
bietaaa

Ja do Heliosa w Katowicach, oczywiście ze znajomymi, a może nawet uda mi sie wyciągnąć klasę

paola_12

Ja Kraków ;] Razem z siostrą podobnie fanką jak ja nie będzie się dało z nami oglądać tego filmu...xD
pozdro! :)

ocenił(a) film na 10
AntuS

A ja... mam ochotę sie powiesić! Jestem z Chorzowa i zamierzalam pojechac sobie do Katowić do Heliosika, ale ....nie!.... kochane starsze pokolenie wzieło urlop! I będe na zadupiu (czyt. Solec n. Wisłą) i musze poszukać jakiegos fajnego kina w pobliskich miastach. Wiem o jednym w Lipsku, ale gorsze od mojej rodimej Panoramy (jednak jest to możliwe).
Może Kazimierz Dolny, Sandomierz albo Radom... Jak ktoś jest z okolic - to błagam o radę!!!