Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433354
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Jak zobaczyłam komodora na tortudze to... kurcze w pierwszej częsci był jaki był ale go polubiłam.Ma świetny głos;).A w drugiej było mi go żal...A wy co sądzicie o jego zmianie?Pytam bo wszyscy piszą tylko o Jacku lub Willu a komodora jakoś pomijają...

Pozdro

ocenił(a) film na 10
jubilee111

POPIERAM!! Bardzo było mi go szkoda kiedy Will pocałował Elizabeth na jego oczach. Szkoda mi biedeka..... :-(

ocenił(a) film na 10
jubilee111

POPIERAM!!! Szkoda mi go było kiedy Will pocałował Elizabeth na jego oczach. Szkoda biedaka..... :-(

ocenił(a) film na 10
jubilee111

POPIERAM!!! Szkoda mi go było kiedy Will pocałował Elizabeth na jego oczach. Szkoda biedaka..... :-(

jubilee111

Właśnie, ciagle tylko Jack i Will(co do Jacka to nic nie mam, jest super, ale Willa nie lubię).
Mi się zmiana bardzo podoba, Norrington pozbył się peruki, manier oficera i od razu stał się taki, hmm, seksowny:-) Ale nawet jak znowu wskoczy w mundurek, będę go lubić.
Jack Davenport ma niesamowity głos, mogłabym go słuchać bez przerwy. Polecam "Mary Bryant" z jego udziałem(nosi tam mundur, ale nia ma śmiesznej peruki;-)
Pozdrawiam:-)

ocenił(a) film na 7
jubilee111

zupełnie inna postac... ze sztywnego komodora z peruka stal sie niezlym gagatkiem :D i zdecydowanie lepiej się prezentuje (oklaski dla Jacka Davenporta, który znakomicie zagral tę postac)