Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433338
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

prosze jesli pamietacie powiedzcie mi kiedy byla ta scena z tego kadru ( http://film.onet.pl/F,10212,1,14,galeria.html [film.onet.pl/F,10212,1,...] ) i oczym

ocenił(a) film na 10
waszek

albo na samym końcu już po tym, jak Norrington dał panu C. serce Davy Jonesa albo w ogóle jej nie było i była na jakichś promosach, które dostali ludzie z onetu

ocenił(a) film na 10
absence

a może to taki triczek i wcisneli zdjęcie z 3 do zdjęć z 2 części hheheheee, jak kręcili 2 części razem z 3 to sie może machneli i prez przyoadek wrzucili hieheieheieheehei :P

ocenił(a) film na 10
szogi1989

dzieki to co napisales moze byc prawdom bo oni przecierz beda razem w 3

ocenił(a) film na 10
waszek

właśnie o to chodzi - pewnie jakiś błąd w promosach i przyszed do ludzi z onetu kadr z trójki. Problem jest też w tym, że przecież dwójkę i trójkę kręcono jednocześnie i dam sobie palce poobcinać, że reżyser sam nie wiedział do niedawna czy ta scena będzie w filmie ;)

absence

Hmmm... no ja sobie takiej sceny nie przypominam. Niby na końcu było spotkanie Norringtona z tym lordem, ale to napewno nie to. Pewnie jest jak mówicie, dali zdjęcie z 3 cz. Piratów.

ocenił(a) film na 10
waszek

byłem dziś na filmie drugi raz - tej sceny na 100% w nim nie ma.

ocenił(a) film na 10
waszek

Ja jestem pewna, że ta scena jest z 3 czesci... to widac odrazu - że to dzieje się juz po tym jak byly Komodor daje serce Jonesa... a wiadomo, że już potem żadnych ujęc z nim nie ma.
Pozdrawiam.