Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433297
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

tOtalne dnO!!!!

użytkownik usunięty

PO PROSTU ZAL! depp zagral jak idiota a kira to jest taka bzydka a ten bloom to jest ladny ale cienki.! BEZNADZIEJNe. no ale da sie obejzec czasami jest spoko jak kraken zjadl jaca! bylo spoko wiec daje 10/10/

ocenił(a) film na 10

hehehehe no dobry ten twój komentarz musiałem troszkę pomyśleć zanim załapałem :)

użytkownik usunięty
Lukasz198919

Lukasz a cO w tym takiegO trudnegO do zalapania oOo?????????????????????????? XD

to że najpierw krytykujesz a potem dajesz 10/10.
Moim zdaniem film lekki przygodowy i tego się spodziewałęm i tak było
No a Jack no to Jack taki troche za komiczny czasami ale to chyba z góry miało być takie założenie

jokerman

Pussy-pacan zawitał i tutaj?
Dla niezorientowanych- to prowokacja, na dodatek nudna jak flaki z olejem, bardzo marna, 18393484558595050 z kolei jeśli chodzi o takie, nie śmieszna tylko żałosna i oklepana...

użytkownik usunięty

saaaMaa zEss prowOkaaacja! :( j@ jestem j@ka jestem aLe mam prawoo do wyrAzania swej Opinniii. kiira n!e Graa Dobrzee ale filmmm spokkoo nie daaalam 10/10 TYLKO 8/10 BO tO nIe jeSt arcYdzielO!

strange ...
w takim razie po co piszesz że dałaś 10/10

ocenił(a) film na 8

przestań pisac tymi zasranymi pokemonami!

dusia_09

Ale ona tak ma i już tego chyba nic nie zmieni ku rozpaczy wielu użytkowników.:)))))

ocenił(a) film na 10

O Boże !!!!!!ty tutaj?!?!?!?!....
jestes dziwna, najpierw piszesz ze film był benadziejny , zal i w ogóle,
a potem dajesz 10.
nie wiem czy wiesz ale 10 to najlepsza ocena jaka mozesz tu dać..
Weź sie dziewczyno zastanów zanim cos napiszesz...

zyczyłam sobie bezpokemonowych swiąt a tu dupa!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Mada_gringo

aaa dałas 8/10? to po co piszesz ze 10?? bałas sie ze cie ludzie zjada i
wysmieja?

Sweet Pussycat to taki klaun
Zachowuje się jak down
Nic fajnego sobą nie reprezentuje
A w szkole ma same dwóje
Na podwórku ja pies sra
Nudzi mi się la la la

ocenił(a) film na 10
femles_CS

kocham ten wierszyk.

<za krótki>

ocenił(a) film na 10
Mada_gringo

Yyy.. Ja lubie moich piratów ...
Może ty nie to idź z tym gdzie ondziej i nie obrażaj tych co to lubią...
Boshe... Dziecko niewychowane..
Sweet Pusycat. czy jakis tak do ciebie to bylo... x\

użytkownik usunięty

bo sie rOzmySlilam !! odwAlcIe siE odE mnie a co DO sRedNIej to mam 4,2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napewno lePsza od was! XD @@@

O lOl, j@k tY pIszEsz?
W klasie tez mam pare takich idiotek jak ty...

Sweet Pussycat jeśli o mnie chodzi to ja żadnej średniej mnie mam, bo do szkoły nie chodze. Ha! Jestem lepsza! ;)

femles_CS

* miało być "nie mam". Dlaczego nie ma opcji Edytuj? ;/

użytkownik usunięty

BO T@ strona SCHODZ! na PSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cauy czas jakies debiltfo tu pishe a normalne ludzi to co??????ja sieee pyyytam co??????

więc ty reprezentujesz normalnych ludzi ?
acha nie mam więcej pytań

ocenił(a) film na 5
jokerman

o pussy no proszę...znalazłaś sobie nowe hobby? Teraz nie wkur*iasz tylko na forum Deppa, ale też na forum filmów, w których grał. No nie, gratulacje!

ulterior_dreamer

To chyba jest zaraźliwe, i zaczęło atakować sąsiednie fora,:)))
Może trzeba się zaszczepić. przeciw prowokacjom.

MorganaBlackcat

daj cie spokuj dziewcz... o bohse mój p@znokieć nie jest różowy sorka na sekuntke ...
ŻAL Żal ŻAL
Tyle z mojej strony dziękuje za uwage

ocenił(a) film na 9

Do "szanownej" założycielki tematu - primo: nie pisz jak pokemon, bo psujesz innym święta. secundo: odwal się od deppa, bo jego rola to majstersztyk. tertio: jeśli chcesz wypowiadać się na temat aktorów, to napisz porządnie ich nazwiska. quarto: nie lecz kompleksów, opowiadając o swojej średniej, bo tu są ludzie na poziomie, a nie takie żałosne pokemony jak ty. Dziękuję za uwagę.

PS. Mi film bardzo się podobał, gorąco polecam. 11/10

Marike

Dobre XD :)))

ocenił(a) film na 9
MorganaBlackcat

Dziękuję :D Mi też się podoba :D Nie, nie ty, żałosny pokemonie, vel "sweet pussycat"...

ocenił(a) film na 8

No schodzi na psy, schodzi. I to nie tylko ta strona. Takich jak TY niestety jest coraz więcej.

....Zastanów sie , a pozniej napisz. :< I wogole co to opinii nie zgadzam sie. Depp NIE zagrał jak idiota tylko zagrał świetnie, a "kira" jak to napisałaś jest ładna, a Orlando jest i ładny i fajnie zagrał.
P.S. Z zakonczeniem sie zgadzam 10/10

Nel_x3

Według mnie wszyscy dobrze zagrali :)) Uwielbiam piratów :P Film wypadł bardzo dobrze :))

ocenił(a) film na 9
fanta_zja

No jasne, że wszyscy dobrze zagrali, ale Depp najlepiej... Zresztą ma najfajniejszą postać ;]

ocenił(a) film na 9
Maratka

Zgadzam się, Jack Sparrow wymiata, a w tej części jest najbardziej nieznośny :D (w pozytywnym tego słowa znaczeniu, to taki odnośnik co do jego charakterku :))

ocenił(a) film na 9
Marike

No charakter ma świetny ^^
Ale sama nie wiem w której części jest najlepszy... ;p

ocenił(a) film na 9
Maratka

Jest świetny w każdej, ale w "Skrzyni umarlaka" po prostu wymiata :D

:)) Pierwszy post w temacie musiała przeczytać kilka razy, żeby to do mnie dotarło. I ogłaszam wszem i wobec: WYMIĘKAM. Ale kilka słowek zostawię ;)

Nawet nie musiałam patrzeć na autora tematu, od razu wiedziałam, że to ty xP No to jedziemy:
1) Gdzie ty to wypatrzyłaś, że Depp gra jak idiota? Kochanie, jestem pewna, że sama byś tego lepiej nie zagrała, i jak już, to czepiaj się twórców poistaci, a nie Deppa.
2) Wiesz co? Widziałam twój prof na nk i muszę powiedzieć, że Keira jest od Ciebie o wiele ładniejsza, więc jeśli ona jest brzydka, to poziom twojej urody pozostawia naprawdę wiele do życzenia.
3) "Bloom ładny ale cienki" - to pozostawię bez komentarza, bo z czymś takim nie dyskutuję.
4) Przytoczmy tytuł tematu: "tOtalne dnO!!!!". I spójrzmy na ocenę: 10/10. I mamy, że tak powiem, "lekką" nieścisłość ;]

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Bells93

Widzę, Bello, że znasz naszą kochaną Sweet Pussycat ;p też jej wypunktowałam wszystko po kolei, jak Ty, ale ogólnie to chyba połączone siły z całego tematu zdołały ją wypłoszyć stąd. Ale kolejne wsparcie też sie przyda :D

Marike

Dokładnie :) Kochani, łączmy się w walce przeci pOkEmOnOm! ;]

ocenił(a) film na 9
Bells93

Ja się na to piszę, masz kochana Beloo, moje całkowite wsparcie :D:D

Marike

Dziękuję ci bardzo :) Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze kilka osób i razem coś zdziałamy :)

P.S Wielkie sorki za offtopy

założę się, ze jak sweet pussycat się uśmiecha to wygląda jakby miała downa...

femles_CS

Nie wiem tego ale i nie zamierzam sprawdzać ,ale może i tak .kto wie.:)))))

ocenił(a) film na 9
femles_CS

Tak podejrzewałam, widocznie zadziałało pokrewieństwo z Maciusiem :D

Marike

chciałam napisać ze ten film jest super i nie wiem co do niego macie , ale boje sie ze mnie rozszarpiecie więc nie napisze :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mila5677

Nie wiem kim jesteś ale przeczytaj nasze wpisy i dopiero potem pomyśl za nim napiszesz. No chyba że nie bardzo rozumiesz naszej tu dyskusji. Nie sądzę że ktoś ma coś do ciebie chyba że jesteś kim innym. :przeczytaj jeszcze raz uważnie dyskusję. :)))) a potem się dopisz