Piramida

The Pyramid
2014
4,5 16 tys. ocen
4,5 10 1 16234
2,9 10 krytyków
Piramida
powrót do forum filmu Piramida

Film banalny, tandetny i do tego debilny i głupi. Ktoś ciekawym tematem na film bezczelnie podtarł sobie tyłek. Od razu na myśl przychodzi mi "Europa Report". Film choć na początku daje nadzieję, to mimo wszystko już zalatuje słabizną. Im dalej w las, tym gorzej. Żal mi ludzi, którzy piszą tu jaki to ten film nie był świetny, straszny i dobrze zrealizowany. No cóż, właśnie dla nich są takie filmy i disco polo. Mnie do obejrzenia skusił trailer, który bezlitośnie kopie po jajach sam film. Tym większy spotkał mnie zawód. Czuję się zwyczajnie wydymany! No ale co zrobić... Tak czy inaczej wielbiciele ciekawej fabuły, dobrego aktorstwa i mocnego klimatu, czy generalnie dobrego kina nie mają tu czego szukać. Całej reszcie serdecznie polecam ;)

ocenił(a) film na 8
pastor85

Stary oglądnąłem w życiu z kilkaset horrorów przynajmniej w tym podobne do tego również i dla mnie ten film jest na 8.

ocenił(a) film na 1
bielszczanin

A co to jest za argument? Poza tym nie każdy musi mieć dobry gust, więc życzę miłego oglądania następnych kilkuset marnych filmów. Trochę Ci zazdroszczę, że tak łatwo Cię zadowolić.