zachęciła mnie tematyka Starożytnego Egiptu, ale film generalnie ani nie był straszny, ani ciekawy... momentami dość naiwny, łącznie z tym jak cepem ciosanym zakończeniem. Szkoooda bo temat taki fajnyyyy! :
Oglądałam w nocy, sama i wg mnie był straszny. Oglądałam z ciekawością do końca. Naiwny? Owszem, jednak ogólne wrażenia bardzo pozytywne.
wiadomo, zależy co dla kogo jest straszne. Generalnie może ze względu na moje zainteresowanie tematem film mnie nie przeraził. Wyrażam swoje zdanie. Pozdrawiam.
Widać, nauka poszła w las - nie obejrzeli wcześniej więc chociaż teraz tak scenarzyści jak i reżyser powinni usiąść w jakiejś ciemnej piwnicy i włączyć sobie "Zejście" a po obejrzeniu zapłakać nad sobą i bić czołem prosząc tych widzów, których zawiedli, o wybaczenie - 2/10 !!!
Nie zgadzam się, że film nie był straszny. Szczerze to bardzo się bałam. No ale jeśli chodzi o filmy o duchach, to jestem cienka, więc ...
Fabuła raczej słaba, tu się zgadzam. Nie bardzo oryginalna. Sądzę, że twórcy chcieli pokazać jak najwięcej zjaw i krwi, ale nie zastanowili się nad sensownym umieszczeniem ich.