6,4 171 tys. ocen
6,4 10 1 171210
3,9 44 krytyków
Pitbull. Niebezpieczne kobiety
powrót do forum filmu Pitbull. Niebezpieczne kobiety

Skąd takie wysokie oceny w obu Pitbullach?
Chyba gimby podbijają, brakuje w tym filmie jeszcze piosenek gangu albani i mielibyśmy skompletowane gówno.
Gorszą ocenę ma Kilerów 2-óch, czy nawet Poranek kojota.
Oceny tutaj w ogóle nie są miarodajne.

krobier

Żadne gimby podbijają tylko trolle tacy jak ty zaniżają ocenę. Jeszcze niedawno było7,5 teraz już 7,2 i uważam ,że to zdecydowanie za niska ocena co najmniej osiem powinno być.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Jeśli uważasz, że ten film jest lepszy od Pranku kojota, Kilerów 2-óch, Wtorku czy chociażby Drogówki to nie masz prawa być koneserem kina.

krobier

Poranek Kojota i Kilerów 2-óch to są komedie a Drogówka to też nie jest typowo gangsterskie kino. Tych filmów nie można do siebie porównywać. Wszystkie są znakomite.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Filmów nie, ale oceny jak najbardziej. Ten Pitbull też nie jest typowo gangsterski.
Ja oceniam ten film jako treść, a gdybym miał jeszcze oceniać montaż, dźwięk etc. to ocena byłaby ujemna.

krobier

Nie można porównywać ocen filmów o zupełnie innej tematyce.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Przecież te nowe Pitbulle bardziej wyglądają na komedie i to w dodatku z żenującym poczuciem humoru.

czlowiekfrank

Ja tam na obydwu mało sie nie poszczałem ze śmiechu. Teksty Stracha mnie rozwalały.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Gdyby jeszcze kwestie Stracha były wypowiadane wyraźnie, to bym się dobrze bawił. A tak to jedyną dobrą sceną z nim była ta w sklepie obuwniczym.

czlowiekfrank

Kolejny widzę co ma problemy ze słuchem. Ja tam jakoś nie miałem żadnych problemów ze zrozumieniem jakiejkolwiek kwestii.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Na szczęście aż tak strasznie z dźwiękiem nie było, jak w trzeciej części czy Służbach specjalnych ale jednak się zdarzało, zwłaszcza u Stracha.

czlowiekfrank

To bardzo dziwne bo ja w żadnym z wyżej wymienionych przez ciebie filmów nie miałem problemów ze zrozumieniem czegokolwiek. Zresztą wszystkie te filmy oglądałem ze znajomymi i jakoś wszyscy wszystko rozumieli. Myślę, że powinieneś zbadać słuch.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

To gratuluję, chciałbym mieć taki słuch, jak Wy.
Dobra, ja już po Niebezpiecznych kobietach. Tam Strachu już mówił wyraźnie, ale i tam mnie niestety nie rozśmieszył. I chyba doszedłem do wniosku, dlaczego: przeklinanie w tych filmach jest tak powszechne, że przestaje to bawić. Przez to postać Stracha (i jego teksty) biednieje, bo jest podobna do wszystkich bohaterów.

czlowiekfrank

No jak nie rozśmieszyło cię- K u r w a jaki fajny gołąb wypowiedziane przez niego na widok łabędzia to coś z tobą musi być nie tak.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Już nawet to jego szukanie wody mnie nie rozśmieszyło. Serio! Tutaj żarty są tak prostackie (głównie przez ten wszechobecny wulgaryzm, którym wszyscy bohaterowie posługują się w pracy, czy to w rozmowach z obcymi ludźmi - chyba zbyt dużo czasu spędzał Vega z dresiarzami) i niskiego polotu, że wywołują u mnie jedynie uczucie politowania.

czlowiekfrank

A dla mnie taki prostacki i wulgarny humor jest najlepszy, prawie cały film leżałem ze śmiechu.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Co innego, jak on jest używany z sensem i w konieczności, np. w Chłopaki nie płaczą, Kiler, Psy, itp. a co innego, jak jest na siłę i kiedy to wszyscy bohaterowie w każdej sytuacji ten wulgaryzm stosują.

czlowiekfrank

JA tam nie widziałem żeby to było robione na siłę. Dla mnie czym więcej wulgaryzmów tym śmieszniej.

ocenił(a) film na 2
Andrzejek324

Cieszę się, że większa ilość wulgaryzmów jest dla Ciebie wyznacznikiem dobrej komedii. Ja oczekuję w filmach czegoś więcej, niż same wulgaryzmy, które są jedynie dodatkiem do fabuły i klimatu. A w tym filmie to według mnie im więcej wulgaryzmów, tym mniej śmieszne, bo to już nie jest nic zaskakującego, że ktoś co chwilę tutaj musi rzucić mięsem.