Hej, jak w tytule, możecie mi napisać czy ten film jest naprawdę warty obejrzenia? czy
czasami nie jest nudnawy i rozwleczony? Szczerze jakoś nie przepadam za polskimi
filmami, może to tez przez to że do kina zazwyczaj trafiałam na jakieś komedie romantyczne,
a jak dla mnie to one jeszcze troszeczkę kuleją. Lubię dramaty, a to podobno jest bardzo
dobry dramat. Tylko ciągle mam obawę w ogóle ruszenia polskiego filmu :). czy ktoś jest w
stanie w dwóch zdaniach zachęcić do tego filmu? :) z góry dzięki za pomoc :)
Film naprawdę dobry. Bardzo go polecam. Jednakże z polskich dramatów ostatnich lat wolę bardziej "Dom Zły". A "Plac Zbawiciela" również b. dobry. :D Pozdrawiam :D
Oczywiście że polecam ! Jeden z ostatnich dobrze nakręconych filmów w Polsce. Pokazuje samo życie - sytuacje w której może być każdy z nas. Wiele filmów omija obecnie ważne tematy, bądź ucieka od brutalnej rzeczywistości - patrząc na telenowele i durne komedyjki bylibyśmy w stanie uwierzyć że każdy w Polsce je codziennie lunch w ekskluzywnym biurze, zarabia minimum 5 tys. na miesiąc i ma własne mieszkanie.... jak to dobrze że są takie filmy. Pozdro :)