PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245950}
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 85224
7,6 49 krytyków
Plac Zbawiciela
powrót do forum filmu Plac Zbawiciela

Nie dałam rady do końca obejrzeć. Nie cierpię kobity Ewy Wencel i przez nią dałam sobie spokój.

KK7

Przed filmem miałem te same odczucia co Ty, ale po tym filmie zmienisz o niej zdanie naprawdę.

bandofbrothers

Ona zawsze gra takie wredne babska, po prostu wziąć siekierę jak Raskolnikow i wiadomo, co zrobić.

KK7

Do kogo masz pretensje? Do niej? Gdyby miałaby inny wybór to by z niego skorzystała. Zresztą nie zawsze gra wredne babska.

bandofbrothers

oczywiście, że do niej - chyba nie do Ciebie - to logiczne :]

KK7

Polska to nie USA, gdzie 30 mln $ za rolę jest tam rzeczą normalną to musi brać wszystkie propozycje jakie dostaje. To wina scenarzystów :) Mało filmów z tą panią widziałeś jeśli sądzisz, że gra wredne babska ojj mało, ale to nic masz czas by to nadrobić.

ocenił(a) film na 9
KK7

Dla mnie zagrała świetną rolę , kompletnie nie podobna postać chociażby do tej co grała w `M jak Miłość` ; )) Jak dla mnie Wencel świetnie zagrała, jej postać z całego serca znienawidziłam :D W życiu bym takiej teściowej nie chciała i stwierdzam , że tytułowa Beata naprawdę nie miała żadnej alternatywy.

smallandalone

W czasach, kiedy jeszcze oglądałam M jak wiadomo, co, to ona też nie była kryształową postacią.

KK7

Dlatego Ci napisałem, że mało filmów z nią widziałeś i musisz to prędko nadrobić.

bandofbrothers

M jak miłość to nie jest film.

KK7

Gdzie Ci napisałem coś o M jak miłość. Zresztą sam poruszyłeś ten temat.

bandofbrothers

Jestem kobietą - to po pierwsze, po drugie - po co mi w ogóle odpowiadasz? Daruj sobie wycieczki osobiste. Wyraziłam swoje zdanie i tyle.
PS: Czytałam trochę tego, co piszesz na forum i wyraźnie mylisz film z serialem.

KK7

Ja wyraziłem swoje zdanie, które jest prawidłowe. Mało FILMÓW z nią widziałaś, że piszesz takie brednie i nie myślę tu o serialu nie wiem skąd takie przypuszczenie. Pierwsza zaczęłaś dyskusję o serialach: "W czasach, kiedy jeszcze oglądałam M jak wiadomo, co, to ona też nie była kryształową postacią.".

"po co mi w ogóle odpowiadasz?"

Te same pytanie mogę Tobie zadać.

"Jestem kobietą".

Twój nick o tym nie mówi, aczkolwiek czytając ten temat można się domyśleć, ale kiedy wątek trwa już xx dni człowiek ma prawo zapomnieć.

Nie odpisuj i cześć.

bandofbrothers

hehe, zabawne ;)

KK7

KK7 jezeli wychodzisz z zalozenia ze nie trawisz ewy wencel jako aktorki to po cholere siegasz po film w ktorym ona gra..a wystawianie opinii aktorce po tym w jaką postac sie wcielila/ negatywna lub pozytywna/ a nie jak ja zagrala swiadczy o twoim braku elementarnej wiedzy na tematy filmowe
Ewa Wencel zagrala trudna role i swietnie ja zagrala...nie kazdy by tak potrafil...a film jest rowniez przedni jak na ten rodzaj gatunku filmowego. Krzysiek i joanna Krauze popelnili:) świetny scenariusz ktory świetnie przenieśli na plan filmowy.. a na wyróżnienie zasługuje również gra Jowity Budnik dawno nie ogladanej na ekranie

Pawel_72

"to po cholere siegasz po film w ktorym ona gra" - nie wiem, jak zagrała w filmie, który chcę obejrzeć, więc po niego sięgam

KK7

nie trafia do mnie twoja odp po tym jak piszesz na samym poczatku "Nie cierpię kobity Ewy Wencel i przez nią dałam sobie spokój"
jak nie cierpisz Ewy Wencel jako aktorki to nie sięgaj po jakikolwiek film w którym gra...
zamiast sie tłumaczyć..pokrętnie

Pawel_72

jeszcze się tym emocjonujesz?

ocenił(a) film na 6
KK7

moim zdaniem dobra aktorka : )