PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245950}
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 85225
7,6 49 krytyków
Plac Zbawiciela
powrót do forum filmu Plac Zbawiciela

Przemoc domowa to powszechnie wykorzystywana metoda na wszelkie nieudane kłopoty . Cóż się dzieje skoro mąż po prostu z miłości lubi skopać swoją żonke , przecież nic w tym złego gdy rówieśnicy katują swego kolege z klasy . Czyżby .... ? Wiele osób nie uważa tego za haniebny czyn , wręcz przeciwnie szczycą się tym . " Plac Zbawiciela " bez ogródek pokazuje realia naszej chorej rzeczywistości , przyszło nam żyć w zasyfionym kraju gdzie każdy czeka aż powinie ci się noga . Jestem pewien że większość doswiadzczyła kiedyś przemocy jakiejkolwiek , nawet tej psychicznej . Ten film jest jak wołanie o pomoc , to prośba o wsparcie dla wszystkich katowanych , skąd możesz wiedzieć co właśnie robi twój sąsiad lub kolega , może właśnie pokazuje swoją wyższość , ukrywając wszystko za rannym uśmiechem na klatce . Efekty tego są póżniej takie a nie inne . Ten film boli , cholernie boli , wstrząsajace studium kobiety zdeptanej jak chwast . D Z I E Ł O

ocenił(a) film na 10
Alexanderrr

Kurcze minął tydzień a ja dalej tylko myśle o tej historii - czy tylko ja tak mam ...