Lubie polskie kino społeczne, osttnio fatycznie było pare udanych filmów np. Z odzysku, Czeka na nas świat.. ale Plac to jest dno! kiepska realizacja, nuda, cienko poprowadzona fabuła.. nie polecam! 1/10
ejjjj no nie jest tak źle żeby dać temu filmowi 1....mysle że jak miałbys podobne problemy to bardziej zrozumiałbyś ten film ..
Doprawdy ogromne zdziwienie mnie ogarnęło, gdy zobaczyłem, że ktoś może dać notę "1" dla Placu Zbawiciela. Rozumiem, że wielu osobom nie przypadł do gustu, ale z gustami się nie dyskutuje, choć nie sądzę by osoboy którym się tem film nie podobał również oceniło go na "1". No, ale "1"? Najniższą ocenę to można wystawić np. Pokemonom... szkoda słów...
Jeśli film mu sie nie spodobał, co ma psotawić, jeśli nje "1"...? Natomiast, jeśli nie docenia jego klasy, cóz... świadczy to raczej o nim, a nie o filmie,ktoremu tego typu opinie nie sa w stanie zaszkodzić.
Myślę, że jedynki powinno stawiać się produkcjom, które nigdy nie powinny ujrzeć światła dziennego i są nieporozumieniem w kinematografii... Nie sądzę by osoby, którym Plac Zbawiciela się nie podobał miały właśnie takie zdanie o tym filmie... No, ale jak już pisałem - z gustami się nie dyskutuje - pozdrawiam
Słuchajcie, moja ocena jest SUBIEKTYWNA! Poprostu film wogóle mnie nie poruszył, nie spodobał mi się i oceniłem tak jak czuje, nie miałem zamairu moją 1 obrażać zagorzałych fanów tej produkcji! pozdro
Ja nie czuję się obrażony, tylko zdziwony. Całkowicie szanuję Twoją opinię... pozdrawiam
Spodziewalem sie naprawde dobrego filmu a Plac Zbawiciela jest przecietny. Do tego zeby go ogladac trzeba lubic dramaty. Nie lubiesz dramatow ? Nie ogladaj tego filmu. 5/10
Myślę, ze wystarczy lubic dobre kino, niezaleznie od gatunku. Masz rację, ze to nie jest dobry film... to jest bardzo dobry film.
Nikt w tym wątku nie użył słowa "KULTOWY", zresztą Daguchna, patrząc na ULUBIONE filmy z Twojej zakładki, myślę, że nie powinnaś wypowiadać się co jest kultowe, a co nie... pozdrawiam i bez urazy...
Możemy tak sie szczypać bez końca. Ustalmy jedno: wartośc filmu lezy ponad subiektywna ocena poszczegolnych widzów. Tobie film sie nie podoba, co nie równa sie temu, ze jest słaby. Równiez moja prywatna ocena nie musi być wiaząca. Ale "PZ" wedle kryteriów czysto filmowych jest bardzo przekonujacym obrazem. Ja to widzę, Ty nie. Ot, wszystko.
@hauser:
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100%...
Od siebie dodam - bardzo brutalnie - komu się nie podoba ten jest .....
zresztą szkoda słów.