PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245950}
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 85224
7,6 49 krytyków
Plac Zbawiciela
powrót do forum filmu Plac Zbawiciela

bleeee....

ocenił(a) film na 8

ile!? no ile jeszcze powstanie podobnych filmów? żal, że Poalcy nie potrafią zrobić żadnego dobrego filmu, tylko te dramaty im wychodzą. życie nie jest aż takie beznadziejne!!! film jest strasznie dobrze zrobiony. jest perfekcyjny. ale od połowy już mi sie żygać chciało i nie mogłem doczekać sie końca. ZA DUżO nieszczęść!!! nie potrafie go ocenić...
pozdx

ocenił(a) film na 4
wolciu89

widocznie nie doświadczyleś żadnych wiekszych problemów i nieszczęśc w swoim życiu wiec nic dziwnego że nie możesz ocenić filmu ale gwarantuję ci z wlasnego doświadczenia że z czasem przestaniesz tak lubić życie...no chyba że jestes optymistycznie zaślepiony na amen.

ocenił(a) film na 8
ganz74

Trochę racji...ale tylko trochę.
Bo to, że powstaje rewelacyjny, ale smutny film, to już nie jest wina twórców, że nie powstają też wesołe.

Jeśli chcecie wesołe (ale takie w sumie też nie do końca), to polecam kino CZESKIE! ;)

ocenił(a) film na 8
ganz74

wierz mi, że doświadczyłem go bardzo dużo zważywszy na mój młody wiek... ale nie o to chodzi. po prostu chciałbym żeby w Polsce zaczęły powstawać ambitne, mądre, liryczne filmy. na superprodukcje nas nie stać a komedie są po prostu głupie. dobrze robimy tylko dramaty
pozdx

ocenił(a) film na 8
wolciu89

a czeskie komedie są świetne ;] lol;)
pozdx

ocenił(a) film na 9
wolciu89

Zobacz Jasminum Kolskiego. Film nie jest komedią i zawiera smutne wątki ale jakoś nie dołuje (przynajmniej mnie).

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
wolciu89

"Trudno. Tak musi być."
Już potrafię. Jedno nieszczęście pociąga za sobą następne. Realny
scenariusz. Nic z tym nie zrobisz. Można tylko film nakręcić.

ocenił(a) film na 8
wolciu89

"Trudno. Tak musi być."
Już potrafię. Jedno nieszczęście pociąga za sobą następne. Realny
scenariusz. Nic z tym nie zrobisz. Można tylko film nakręcić.

użytkownik usunięty
wolciu89

film super istny dług jeżeli dla ciebie głupi to najlepiej

obejrz se taniec z gwiazdami tepaku nieznasz się na filmach to nie ogladaj leszczu

wolciu89

ale nie wszystko musi byc komedia romantyczną!!!!!!!!!!!!!!!

wolciu89

jak dla mnie film był mega dobry.... przedstawia wszystkie realia życia....