PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245950}
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 85225
7,6 49 krytyków
Plac Zbawiciela
powrót do forum filmu Plac Zbawiciela

Nie lubie filmów które opowiadają o naszej polskiej szarej rzeczywistości o jebanych dewotach które wymyslaja baje a później odkrecają kota ogonem i udają super tesciowe... mam już dosyć polskiego kina w takim klimacie i coraz bardziej dosyć polskiego kina. Raz na rok trafi sie jakaś dobra pozaycja a pozatym to szmiry leca takie jak te... polskie kino niestety leży na dnie...

ocenił(a) film na 10
lechito_2

No to powiedz jakie wg ciebie są dobre polskie filmy, jeśli ten nazywasz szmirą.

Kilinski

prosze:
symetria
dług
edi
europa europa
że zycie ma sens
psy
nie bede pisał o komediach bo to troche nie na miejscu...
Nie pomyśl sobie że jestem ignorantem i oczerniam ten film tylko dlatego że mi sie nie podobał on poprostu nic nie wnosi tym swoim smutkiem... Opowiada ciężką i typową historie ale to nie jest wymiernikiem dobrego scenariusza czy fabuły. Żeby chociaż ukazał jakieś wyjscie z tej sytuacji to może... ale on leci od początku do konca jednąkreską i w zasadzie można było sie spodziewać zakończenia.
pozdrawiam

lechito_2

fajnie ze podobaja ci sie te filmy ale czlowieku co ty wiesz i polskiej rzeczywistosci
ten film to rzeczywistosc a ty tego nie kumasz
przykre

lechito_2

Mam tak samo, polskie kino jest przygnębiające... non-stop dramaty społeczne... to już sie staje monotonne :/

lechito_2

Mam tak samo, polskie kino jest przygnębiające... non-stop dramaty społeczne... to już sie staje monotonne :/