baaaardzo go przeżyłam i po raz drugi nie chcę się dobrowolnie narażać na takie emocje, najgorsza była dla mnie scena jak ona błagała, żeby został,a on ją skopał... MAKABRA!!!
popieram.
nie jestem jakąś cnotką niewydymką czy innym delikutaśnym stworzeniem (:)) ale film uważam za mocny i konkretny, tym bardziej że polski, i tym bardziej że widziałam go w kinie (dawno temu). potem ogłądałam raz w tv. naprawdę to są emocje, myślę że ZWŁASZCZA dla kobiety ( panowie nie obraźcie się)
Dla mnie najlepszy dramat społeczny jaki oglądałem! Grubo gra na emocjach, pokazuje prawdziwe brudy życia!! dla mnie 10/10
Tez płakalem... ;) zartuje... ale oby wiecej takich,spokojnie dorownuje nie jednej amerykanskiej produkcji a widzialem sporo filmow... musze przyjzec sie rezyserowi...
też tak mam, widziałam raz (wieki temu z wycieczką szkolną) a sceny pamiętam do dziś. Gra, scenariusz, aranżacja i autentyzm 10/10, dźwięk zminusował. Film jeden z najlepszych jakie widziałam, a jednak nie odważę się zobaczyć go jeszcze raz.
w sumie emocjonalnie juz wszystko było ok myślę że do 12r. ż. są jako takie ograniczenia. I film jest na tyle mocny, że i teraz zostawiłby we mnie takie same odczucia, wspomnienia. Pozdrawiam :)
tez tak mowilam. czuje jednak, ze niedlugo zlamie te dana sobie obietnice. potem zamkne sie w lazience dziwiac sie, ze nie rozpadlam sie na milard kawalkow.
wszyscy aktorzy po prostu miazdza; oni nie grają- oni są. Ewa Wencel i Jowita Budnik- co za Aktorki!
nie da się wprost na nie patrzec, bo czlowieka boli kazda scena, kazde spojrzenie. warto zwrocic uwage na serial "głęboka woda". w jednym odcinku pojawia się pani Budnik. jest okropna- zjadlam prawie swoją rękę patrzac na jej schizofremiczne paranoje.
Wspaniały film, też mówiłam że nie obejrzę kolejny raz ale obejrzałam za każdym razem emocje sięgają zenitu zwłaszcza przy wspomnianej scenie skopania Beaty przez Bartka wylałam morze łez od tego momentu do końca filmu płakałam . Film wstrząsający prawdziwy do bólu. Jowita Budnik wspaniała zasłużone nagrody tak samo Ewa Wencel, którą ubóstwiam w każdej roli , Arkadiusz Janiczek, dzieciaki i reszta aktorów. Wspaniały film dający do myślenia Ode mnie 10/10.
Co do Jowity i jej postaci w Głębokiej wodzie składam wielkie ukłony po raz kolejny po mistrzowsku zagrała schizofreniczkę miałam ciary na całym ciele i śniło mi się po nocach, przeżyłam mocno oba obrazy.