chwilami nudzi takie zycie ma co 3 polak w polsce dlatego ten film mnie nie poruszył
Naprawdę??Co trzeci mężczyzna w Polsce jest takim sk...synem??Może i tak..Żaden film w życiu tak mną nie wstrząsnął
A co trzecia polka daje sobie w kasze dmuchać. Wyrwijcie się ze swoich ciepłych kurwidołków, wyjdzcie z osiedli zamkniętych i przejrzyjcie na oczy zamiast tępo wgapiać się srebrne ekrany i odkrywać tym słabym dramatem amerykę.
racja racja słabiutki dramacik nic specjalnego oglądałem go wręcz na siłe bo tak mnie nużył
czyżby kompleksy i niespełnione ambicje? skąd taka nienawiść do tych, dla których obrazy z filmu nie są codziennością?
Naprawdę !!! to się obudź i zobacz w jakim świecie żyjesz.
Nie trzeba pisać scenariuszy wystarczy ukryta kamera....
Każdy ma jakieś problemy. Jeśli co trzeci Polak, to tym bardziej film powinien poruszyć, bo pokazuje to zjawisko. Każdy może subiektywnie odbierać film, ale jeśli na forum wypowiada się osoba, która nie stawia kropek ani polskich znaków, a do tego nie argumentuje tego odpowiednio, to ta opinia jest wart tyle co nic. Generalnie myślę, że to jest kwestia wrażliwości, dojrzałości. Film, nawet jeśli jest nudny, dotrze do osoby na odpowiednim szczeblu intelektualnym i emocjonalnym.