PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=245950}
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 85224
7,6 49 krytyków
Plac Zbawiciela
powrót do forum filmu Plac Zbawiciela

straszna masakra,film bardzo nieprzyjemny, mimo,że dobrze oddaje naszą rzeczywistość polską, to niekoniecznie chcę to jeszcze oglądać w kinie.wrażliwym odradzam

ocenił(a) film na 2
danonek_86

Popieram... po tym filmie czułem się jakby mi pies zdechł. Co z tego że to kolejny film wyciągający wszystkie brudy i nieszczęścia w Polsce? Każdy film może nieść w sobie nadzieję, zwrot akcji, jako sztuka jarmarcza, a tutaj... nie będę tego oceniał mimo że jestem fanem polskiego kina.

dzejnas

"Każdy film może nieść w sobie nadzieję, zwrot akcji, jako sztuka jarmarcza, a tutaj..." no właśnie, takich filmów już jest za dużo, musiała powstać jakaś odskocznia, bo jak to w życiu... nie zawsze się układa...
pozdrawiam!
8/10

ocenił(a) film na 8
fraglespb

Zgadzam się z fraglespb dawno Polacy nie robili takiego kina, prawdziwego do bólu... To jest film specyficzny a raczej gatunek nie ogląda go się przy obiadku tylko moim zdaniem ogląda go się w skupieniu i pokazuje jak błahe sytuacje rozwalają cały nasz świat... Lubię kino zaczarowane ale nie tylko takim kinem żyje Człowiek i chwała za to... Ciekaw jest jak przypuśćmy odebrał ten film ktoś kto zostawił rodzinę jak Bartek.

pawell190

Muszę się zgodzić - nie dotrwałem do końca, ciężar tego filmu mnie przytłoczył. Dorosnę, podejdę jeszcze raz.