Osobiście jestem oburzony tym prostackim filmem. Naprawdę rzadko piszę coś na formum ale w tym wypadku nie mam wyjscia. Film zrobiony dla kasy przez zwykłego prostaka, błagam pokazać dzieci jak zabijają mniejsze dzieci. Gdzie takie rzeczy mają miejsce? Może twórca tego gniota sam ma nie po kolei w glowie. Tak naprawdę to powinien dostać kopa w dupę a nie nominacje do nagrody. I jeszcze to zakończenie które już tylko kładzie kropkę nad i braku jakiego pomysłu. Proponuję temu artyście wszechczasów aby nakręcał jak jego kupa splywa w toalecie- to będzie dzieło. Pozdrawiam
film zrobiony dla kasy> połowa kina wyszła po 20 minutach ziewając z nudy.
może twórcę zlinczować, 3000 kopniaków w dupę?
szkoda, że nie zrozumiałeś tego filmu, ba nawet nie podjąłeś próby zrozumienia, bo dla ciebie ten obraz to: "pokazanie dzieci jak zabijają mniejsze dzieci"
powiem tak: nie lubię horrorów i ich świadomie nie oglądam
nie rozumiesz trudnych filmów nie oglądaj ich!
pozdrawiam
Ależ oczywiście nikt nie rozumie tego artysty wszechczasów, obraz powinien się bronić sam bez internetowych pomagierów. „Dom zły” był 2 razy ostrzejszy a to dla mnie jest dzieło a nie ten odrażający gniot. Twórca dostał klapsa od rowiesnikow jak był mały i do dzisiaj nie rozumie dlaczego - przecież byl taki grzeczny. Dostał dlatego gdyż jego kolega ktory mu to zrobil byl maltretowany psychicznie i fizycznie lub byl ignorowany przez swoich opiekunów. No ale to wymaga odrobiny psychoanalizy. Po co ja jednak robić i sie meczyc , mozna po prostu wymyslec alternatywna rzeczywistosc a potem ja zostawic bez komentarza niech widz sam oceni co widzi. No wiec widz ocenia - powiadam”terminator” mial wiecej empatii niz twórcy tego gniota