Czy będzie to bieganina przerażonych ignorantów otoczonych przez słabo wygenerowane pseudo-owady, czy też coś bardziej oryginalnego - tego dowiemy się już dziś o 20. Zapraszamy wszystkich entuzjastów entomologii kłująco-żądlącej! :)
Jak dla mnie to jeśli chodzi o średnią ocen to był jeden z lepszych wieczornych seansów:)). "Plaga" i "Chupacabra vel kuzyn wesołego diabła" brrr..... dały nawet radę.
brakuje mi klasyki mogliby puszczac tego typu horrory, kanal mialby wieksza ogladalnosc... a tak z tego co czytam wiekszoc obejrzy przez 10-15 minuy i ma dosc... nie mam nic przeciwko robactwu i ptworom no ale ile mozna...:)
horrory takie jak ''Koszmar z Ulicy Wiazów'' czy chociazby '' Laleczkia Chucky'' ''Noc Żywych Trupów'' ''Hellasier'' piatek 13-ego brakuje takich horrorów w tv
laleczka chucky... mój Boże...!!! nie chce nawet o tym pamiętać!!! Nie mam odwagi wrócic do tego filmu, od dziecinstwa mam traume...
Tak na oko patrząc myślę że ten sprzątacz ma tylko licencjat, dlatego dostał tę robotę. Ewentualnie wcześniej pracował jako pani z ZUSu xD
Czesc kochani
Kamil jak coś gadasz o potencjale to luknij na to
http://prestiz.info.pl/Jacek%20Karpi%C5%84ski%20%E2%80%93%20stracona%20szansa,34 1,51
Polski niedoszły Bill Gates
Nie został pożarty już daję minus. Ale za wykrywacz feromonów osy daję plus czyli znowu równowaga.
Złota palma za scenę śmierci koronera, a montaż i praca kamerzysty? Palce lizać, totalna amatorszczyzna.
Złota macka brzmi świetnie, dodajmy do tego jeszcze konkurencyjny kryształowy pazur.
dobry wieczór :):):) jak rozumiem, juz 2 trupy, pan w bablach i pan od sekcji :):):)
stawiam sie dzis na cały potrójny seans :))))))))))))))))))))
e tam, e tam, po prostu muszę odreagować a przy tych filmach zawsze dobrze mi idzie :)
Polecam wam ten film "I uderzył grom", którego reklama właśnie leciała. Nie jest on może najlepszy, ale jednak pomysł ciekawy :)