Zdecydowanie najmocniejszy i co więcej najlepszy element tego filmu to nic innego jak fabuła oczywiście. Wprost genialnie zrealizowany film pomijając tylko to, że czasem jakby troszeczkę za długi się wydawał i kilka razy musiałem sprawdzać ile jeszcze do końca. Nie wiem, może było to spowodowane tym, że po prostu niektóre momenty wydawały mi się delikatnie przynudzające? W każdym razie - jeszcze raz podkreślam - fabuła prawie (nie robi w tym przypadku wielkiej różnicy) tak doskonała jak plan doskonały i za to w dużej mierze taka ocena. W ogóle to do samego końca naprawdę fajnie mi się ten film oglądało, było bardzo ciekawie i spokojnie mogę go Wam polecić.
Moja ocena jest identyczna jak Twoja. Film, który pokazuję, że można zrobić naprawdę dobre kino nie używając żadnej nowoczesnej technologii, czy efektów specjalnych. Naprawdę bardzo dobry film, jak najbardziej godny polecenia, tematyka mogło by się wydawać "oklepana" (napad na bank itp), ale niech Was nie zmylą pozory bo naprawdę ten film ma w sobie to "coś". Obejrzałem go już 3 razy w dość długich odstępach czasowych i muszę powiedzieć, że naprawdę film nie nudzi. Co do tego, że wydawałby się jakby był za długi to może to wina tego, że akcja dzieję się ciągle prawie w jednym miejscu i może dlatego takie mylne wrażenie monotonii.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie,
dantes7