PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207851}

Plan doskonały

Inside Man
2006
7,6 158 tys. ocen
7,6 10 1 157732
7,0 51 krytyków
Plan doskonały
powrót do forum filmu Plan doskonały

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.
Po prostu, to rozwiązanie wydaje mi się... głupie.

Film ciekawy, ale to?
Proszę o wyjaśnianie celu tej całej akcji.

EDIT://
Może tak: czy oni mają ten brylant/diament? Czy oddali detektywowi?
Może jak przeczytam, to zrozumiem film lepiej.

ocenił(a) film na 8
fariago

<ściana>

fariago

<ściana><ściana>

Balkis

Czy teraz mogę już uzyskać odpowiedź..?

ocenił(a) film na 8
fariago

skrytka 392

ocenił(a) film na 8
fariago

a w skrytce chyba z 10 sakiewek pełnych brylantów które to właśnie zostały skradzione...przecież tego się nie da nie zauważyć o.O.....

poksziii

Dzięki!
Widziałem tam JAKIEŚ brylanciki, ale potem, był taki dziwny skok i nagle podobny widziałem u detektywa, ze słowami, że mu je oddali...
Najwyraźniej miałem ZŁE NAPISY, ale jak widzę lepiej jest od razu na mnie naskoczyć... i jechać bardziej niż po osobach, oceniających film na 1 i kłócących się bez sensu....
Przepraszam - chcę pozostać tym miłym.

"Temat można zamknąć"

ocenił(a) film na 9
fariago

fariago! Bardzo dobrze, że się pytasz. Jeszcze lepiej, gdybyś obejrzał film - nie musiałbyś się pytać!

ocenił(a) film na 7
fariago

Ukradli brylanty ze skrytki 392 i dokument obciazajacy wlasciciela (w razie jakby chcial ich scigac). Zostawili tylko pierscionek zdobyty przez Plummera w czasie wojny (zeby detektyw mogl dojsc do prawdy). Natomiast Washingtonowi dali po prostu jeden z brylantow, ktorych jak przypuszczam bylo bardzo duzo w tych woreczkach. Dlaczego? Moze Owen po prostu go polubil/darzyl szacunkiem i chcial by jego dziewczyna otrzymala fajny pierscionek zareczynowy :)

ocenił(a) film na 8
Joopiter

A dlaczego Plummer się tak wkurzył, kiedy pani White wspomniała coś o przekazanych 'referencjach' ? (scena kiedy otrzymuje czek od dyrektora banku)

ocenił(a) film na 9
adij

a ty byś sie nie wkurzył jakby ktoś twoim imieniem zareferenował bratanka Usama ibn Ladina:P

plemiona1127

To raczej była ironia, ale porównała go poniekąd do bin Ladena.

ocenił(a) film na 8
plemiona1127

Tak, ale kiedy wspomniała o bratanku osamy to jeszcze się uśmiechnął. Rzucił portfelem dopiero pod koniec, kiedy już odchodziła.

ocenił(a) film na 8
Joopiter

Trafiłeś w samo sedno. Tak samo kombinowałem :)

ocenił(a) film na 8
Foresto

od zawalenia woreczków z brylantami a na dodatek papierek wart kilka dobrych milionów.