Plan doskonały

Inside Man
2006
7,6 158 tys. ocen
7,6 10 1 158476
7,0 41 krytyków
Plan doskonały
powrót do forum filmu Plan doskonały

Po pierwsze - jestem pod niezwykłym wrażeniem całego filmu - to perełka,jak do tej pory najlepszy film roku,pozbawiony schematów i przewidywalności,czego moglibyśmy się spodziewać po takim scenariuszu.A tu nic bardziej mylnego,skoro cała historia to tylko przykrywka do głebszej treści o której nie mówię,aby nie zepsuć zabawy tym którzy filmu nie widzieli.Reżyseria pierwsza klasa,muzyka świetna,żdjęcia niesamowite i najważniejsze - gra aktorska.Denzel po raz kolejny dowodzi,że potrafi zagrać każdego i na wszelkie sposoby - ten jego humor i cynizm,a jednocześnie niesamowity czar i inteligencja sprawiają,że sam mógłby poprowadzić cały film.Naprawde Denzel znowu kradnie każdą scenę w której występuje,ale warto zwrócić uwagę na mało znanego Chiwetel Eijofor,który wypadł doskonale w roli partnera słuzbowego Denzela.Do tego świetny Clive Owen,przebiegła i elegancka Jodie Foster i oczywiście Willem Dafoe.
Moja ocena 4.5/5

A teraz pytanie - (SPOILER)

Czy jak Denzel po wszystkim idzie do Jodie,to daje jej do zrozumienia,że wie o matactwach właściciela banku czy chciał żeby ona ujawniła to?

ocenił(a) film na 9
killacam

BUMP!

Czy ktoś mi wytłumaczy to o co pytam?