Plan doskonały

Inside Man
2006
7,6 158 tys. ocen
7,6 10 1 158476
7,0 41 krytyków
Plan doskonały
powrót do forum filmu Plan doskonały

Jeszcze nie widziałam...

użytkownik usunięty

ale po zwiastunach telewizyjnych to wyrobiłam juz sobie z góry mało wybredne zdanie - mianowicie boję się, że będzie to nędzna podróbka Ocean Eleven i drugiej części tego świetnego filmu... Kto mnie wyprowadzi z błędu bo juz widział?

ocenił(a) film na 8

"swietny"?? pierwsza czesc jeszcze moge sie zgodzic była ....dobra ale druga to juz smiech na sali to była taka podrobka wlasnie słabiutka w dodatku:p

użytkownik usunięty
Sammy_Jankis

To Twoje subiektywne zdanie, pozwól mi oceniac go inaczej :)

ocenił(a) film na 8

Zgadzam sie z Coop - ocean's 11 bylo niezle ale 12 to juz naciagane... A cos czuje ze Plan doskonaly bedzie doskonaly :D

ocenił(a) film na 6
Carnagge

Na pewno Inside Men ma lepszą obsadę i reżysera - a jak będzie z filmem... przekonam się jutro.

ocenił(a) film na 9

Nie martw się!Nie ma nawet co porównywać do Ocean's Eleven.Napad na bank jest tu tylko przykrywką.A do tego Denzel i Jodie (lepsi niż Julia Roberts Clooney czy Brad Pitt).Wogóle inny poziom.

ocenił(a) film na 10
killacam

Moim zdaniem "Plan doskonały" przebija poziomem "Ocean's 11". Jest zabawniejszy, ma lepszy scenariusz, aktorstwo jest na wyższym poziomie.

hehehe, nie wiem czy jest mozliwa nedzna podrobka nedznego filmu. ocean's 11 byl ok, ale '12' to straszna bieda. a plan doskonaly, doskonaly. bardzo dobre kino akcji, zaliczam go do grona takich produkcji jak ścigany, gorączka

Pln doskonały jest zdecydowanie lepszy od Oceanów. O ile 11ka byla dobrym filmem o tyle 12ka to juz syf totalny, na ktorym zasnałem w kinie.