Czy mi sie tylko wydaje, czy moze sie myle?? Jak dla mnie ten film to wypadek przy pracy. Z calym szacunkiem dla pana Lee i jego pracy ,ktorej jestem fanem. Jak dla mnie Inside Man to jakby nie film Spike'a. Film jakis taki nijaki, o dupie maryni. I nie to ,ze nie lubie kina sensacyjnego bo lubie. Tu sensacji jest jak na lekarstwo. I wogole nie trzyma w napieciu. Zawiodlem sie i zyczylbym sobie aby pan Lee powrocil do robienia filmow bardziej zaangazowanych i nie tylko spolecznie. czego sobie i wszystkim fanom pana Lee zycze. Pozdrawiam
chyba nie ten film oglądałeś , albo jesteś jednym z wielu ludzi dla których liczy się ilość rozlanej krwi i wystrzelonych pocisków
Popieram film jest genialny, jest pare niespodzianek zaskakujących nawet uważnego widza, świetni aktorzy którzy znakomicie odegrali swoje role i co więcej pasujący do nich jak ulał.
9/10 ode mnie za to że 2 godziny zleciały jak z bicza trzasł
Jeśli szukasz strzelanin, pościgów i rozlewu krwi to nie jest film dla ciebie ;)
oglądałeś Ty napewno ten sam film co wszyscy inni ? Wiem, że każdy ma inny gust ale... właśnie, nie umiem wyszukać żadnego ale co do tego filmu, właśnie dla takiego kina chce się patrzeć na filmy. Film dopracowany w każdym aspekcie, no może poza kilkoma mankamentami, które pewnie były także celowe aby wprowadzić widza w wątpliwość. Gra aktorów tak samo bez zarzutu, ma się wrażenie, że tu nie chodzi o to co pokaże aktor i nie o to by on był najważniejszy w tym filmie ale by był obo, aby można było wczuć się w fabułę.
Witam ponownie. Jesli wam sie film podobal i uwazacie ,ze jest genialny to fajnie. Mnie sie film nie podobal, oczekiwalem po panu LEE duzo wiecej. Czy ogladaliscie wczesniejsze filmy Spika Lee? Ja ogladalem i dlatego oczekiwalem czegos naprawde dobrego poniewaz bardzo sobie cenie tego rezysera przedewszystkim za tematyke jego filmow. A temat tego filmu ze tak powiem jest o dupie maryni. Dlatego twierdze ,ze ten film to byl wypadek przy pracy. Co jeszcze, to tyle chyba. Na zakonczenie jeszcze raz zyczyl bym wszystkim fanom Lee i sobie rowniez aby robil dalej filmy bardziej zaangazowane jesli tak moge sie wyrazic a nie o dupie maryni. Dziekuje , pozdrawiam ,wesolych swiat i szczesliwego nowego roku. Amen