Otóż ten film był nagrywany w pięknym miejscu do którego jeżdżę na wakacje, spotkałem Borysa, zrobiłem sobie z nim zdjęcie (bardzo miły gość).
JEŚLI MACIE JAKIEKOLWIEK PYTANIE ODNOŚNIE FILMU TO PISZCIE, CHĘTNIE ODPOWIEM NA RZECZY KTÓRYCH BYĆ MOŻE JESZCZE NIE WIADOMO.
f3irster ma rację, "KOLEŚ".
nie napisał nic obraźliwego, a Ty naskoczyłeś jak wariat....
wrzuć na luz, cieszymy się, że masz zdjęcie z Szycem. Naprawdę, wszyscy bardzo się cieszymy.
Przepraszam, nie chciałem tu rozpoczynać kłótni, nie chodziło mi o to żeby się pochwalić że mam zdjęcie z Szycem ale o to że ten film nagrywali tam gdzie jeżdżę. Proszę nie odpisujcie już bo schodzimy na psy. To forum jest o filmie. Przepraszam że zaczynałem...
No film był nagrywany w pięknych miejscach, nad rzeką Pilicą, w centralnej Polsce, w filmie powinna się pojawić drewniana kładka (tam było chyba ujęcie) byli tam parę tygodni, jeden z filmowców (operator kamery) ma działkę tam. Powiedziałbym więcej ale to już może prywatnie...
A wiecie może jak można obejrzeć ten film? Nie grali go u mnie, dowiedziałem się o nim dzisiaj zupełnie przypadkowo. Czy będzie wersja DVD, a może trafi do TV? Wkurza mnie że mając tak dobry film (sądząc po recenzjach i obsadzie) producenci nie zapewnili mu żadnej reklamy i promocji. Pytałem znajomych (wszyscy chodzą do kina i są raczej na bieżąco) i nikt nie słyszał o tym filmie (i wszyscy chcą go obejrzeć).
Pisałeś, że film kręcono nad Pilicą...mógłbyś powiedzieć gdzie dokładnie (miejscowości; itp)? jestem z miasta położonego nad tą rzeką i zaciekawiło mnie to...
Poznałam tereny, również mieszkam nad Pilicą.
Właśnie oglądałam film i w napisane, że podziękowania dla Majkowic i Stobnicy - tereny bardo blisko mojego miejsca zamieszkania.
"WIEM SPORO NA TEMAT TEGO FILMU..."
to jedziemy.
interesuje mnie budżet filmu i kto wykładał kase i na jakiej zasadzie zatrudniono pana Borysa Szyca do takiej roli i ile zapłacono mu za tą rolę.
film ten został zrealizowany jako projekt grupy przyjaciół, budżet bardzo niewielki, nakręcono go w bardzo krótkim czasie. pozdrawiam wszystkich co byli na jego pierwszym pokazie w Labie ;)
Do założyciela tego wątku:
Skoro wiele wiesz na temat tego filmu, to proszę Cię, powiedz mi skąd i jak można zdobyć ten bez wątpienia piękny i interesujący film.
Bardzo mi zależy na jego obejrzeniu, bo dotąd wiele o nim słyszałem, obejrzałem wiele przekonujących fotosów, kadrów z tego filmu tak, iż bardzo pragnę go obejrzeć /niestety moje dotychczasowe poszukiwania są na razie bezowocne, bez powodzenia/.
Proszę Cię, pomóż mi bym mógł go obejrzeć.
Pozdrawiam serdecznie
p.s: jakby co to możesz mi napisać odpowiedź na moim blogu.