przede wszystkim subtelny i wzruszajacy...dla mnie 10/10 choc pewnie milosnicy kina akcji oceniliby znacznie nizej
Ja jestem wielkim fanem kina akcji i jakoś film uważam za genialny :) Po pierwsze to na prawdę piękna ekranizacja biografii, już po okładce widać że ten film ma coś w sobie, chociaż nie ocenia się książki,filmu po okładce. Dla mnie 9/10, bo 10 mają u mnie tylko 2 filmy - Pulp Fiction,Czas Apokalipsy.
"Dla mnie 9/10, bo 10 mają u mnie tylko 2 filmy - Pulp Fiction,Czas Apokalipsy. "
Dziwne (patrz blog trolla) w twoim topie (który zresztą zmienia się codziennie i na pierwsze miejsce wchodzi inny film) na miejscu 1 masz dwie pierwsze części "Ojca Chrzestnego".
ale on to pisał tak dawno..od tego czsu był już wielkim fanem - komedii,horroru,dramatu,kryminału,filmu noir i wielu innych gatunków o których zielonego pojęcia nie ma..
Dla mnie ten film jest kultowy, to jest taki film do którego można zawsze powrócić i za każdym razem urzeknie Cie na nowo swoim magnetyzmem. Poza tym piekne krajobrazy, wspaniała gra aktorska co tu dużo pisać. Ocena może być tylko jedna 10 :)