PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548163}
6,3 20 tys. ocen
6,3 10 1 19836
7,0 4 krytyków
Pożegnanie z niewinnością
powrót do forum filmu Pożegnanie z niewinnością

Skoro byli w galerii to chyba mogli sprawdzić monitoring??? Że nie wspomnę, o zdjęciach, które jej wysyłał. Gdyby to było w CSI to mieliby go w 10 minut ;)

ocenił(a) film na 7
MsFierceFrog

Heh dobre:) Trzeba jednak pamiętać że CSI to tylko serial i nie odzwierciedla rzeczywistości. Zastanawiałam się nad galerią ale nie wszystkie punkty obejmują kamery pomijając jeszcze jakość tych kamer, z doświadczenia wiem, że są tragiczne przynajmniej te w Polsce. Jeśli chodzi o zdjęcia to pewnie nie były jego, mogły np. należeć do jego ucznia bo były dosyć współczesne.

aria

Oni siedzieli praktycznie w środku centrym handlowego, i tam miałoby nie być kamer?

ocenił(a) film na 7
Valenciaa

Nie jestem ekspertem poza tym, nie wiem jak to wygląda w USA. W Polsce natomiast jeśli jest kamera w środku CH to tylko w jednym miejscu i nie jest w stanie objąć całej strefy, ponadto w filmie oni siedzą przy jakiejś fontannie, która przykładowo mogła zasłonić widok z kamery, przynajmniej tak sobie to tłumaczę. Gościu był na tyle przezorny, że na pewno zadbał o taki szczegół.

aria

No wiesz, ona pierwsza usiadła na ławce, więc nie mógł wiedzieć, gdzie ona usiądzie. Ale to już czepianie się o szczegóły xD
No ja też się nie znam, dlatego zapytałam:P

ocenił(a) film na 7
MsFierceFrog

hehe faktycznie :D no ale co tam, to tylko film ;)

ocenił(a) film na 7
elciasek4

Nawet jeśli nie w centrum handlowym, to na parkingu. Dziewczyna na pewno pamiętała skąd mniej więcej odjeżdżali :)