PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605001}

Po prostu walcz 2

Never Back Down 2: The Beatdown
2011
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 28689
3,0 2 krytyków
Po prostu walcz 2
powrót do forum filmu Po prostu walcz 2

Tak mi się wydaje że nie wyjdzie wcale w polsce tak jak choćby Undisputed 2 i 3. Premiera
światowa była w kwietniu i to na początku a już mam koniec sierpnia i polskiej premiery nie
było nawet. Chyba ze wyjdzie z dużym opóźnieniem jak Solomon Kane. Jakby ktoś coś
wiedział o wydaniu DVD to dajcie znać.

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

Undisputed 3 wyszedl z polskim lektorem :)

ocenił(a) film na 10
MarioBTM

Gdzie??

użytkownik usunięty
Mateo_SF

na chomikuj jest z lektorem :)

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

wystarczy w google wpisac undisputed 3 lektor PL i nie jedna str wyskoczy

ocenił(a) film na 10
MarioBTM

Mi chodzi o orginalne DVD panie i panowie. A tego w polsce nie ma.

ocenił(a) film na 6
Mateo_SF

ok spoko, źle cie zrozumiałem :P

MarioBTM

Już jest DVD z lektorem wczoraj się pokazało :P

ocenił(a) film na 10
bastek13

Co ty chrzanisz chłopie, daj mi link bo nie wierze.

Mateo_SF

Na zamkniętych trakerach

ocenił(a) film na 10
bastek13

Weź poczytaj komentarze wyżej a potem wyskakuj z takimi odpowiedziami zamkniety trakerze.

Mateo_SF

Tak dla sprostowania twojego postu screen z shella powinno ci rozjaśnić sprawę :P http://i.imgur.com/GMznm.png

ocenił(a) film na 10
bastek13

Ty dalej nie rozumiesz, a więc:
Orginalna płyta DVD to takie coś okrągłe i z obazkiem w plastikowym pudełku, żeby odpalić taką rzecz trzeba mieć komputer albo odtwarzacz DVD.
Czy ty nie skumasz że nie ma tu mowy o P2P. Chyba te 13 w nicku to wiek bo inaczej nie moge tego zrozumieć.

Mateo_SF

Wybacz moje roztargnienie :P dzięki za wyjaśnienia jak wygląda orginalna płyta i jak ją użyć hehe faktycznie jeszcze nie ma w Polsce hmm jak dobrze poszukasz wujek Google ci pomoże można jak film ściągnąć z okładką a nawet kupić płytę Oryginalną płytę

ocenił(a) film na 5
Mateo_SF

Wczoraj oglądałem u kumpla wersję z lektorem (normalnym nie ivoną), pobrał z neta, więc na pewno da się dostać też na okrągłej płycie z okładką i plastikowym pudełkiem.