PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605001}

Po prostu walcz 2

Never Back Down 2: The Beatdown
2011
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 28689
3,0 2 krytyków
Po prostu walcz 2
powrót do forum filmu Po prostu walcz 2

Ciekawy schemat

ocenił(a) film na 8

Na początku filmu spodziewałem się, że będzie jak w innych filmach, bokser będzie złym i aroganckim chłopcem z bogatymi rodzicami a chłopak od zapasów mającym problemy 'rookie' (świeżak?). A tutaj taka niespodzianka. Zaskoczyli mnie, film ogólnie mniej ambitny niż jedynka, ale właśnie ten motyw z ich sytuacją mnie miło zaskoczył. Dałem 8, sceny walk fajnie zrobione, oprócz ich tempa nie były jakoś bardzo przesadzone. No trochę przesadzili z przemianą tego emoska.

ocenił(a) film na 9
KasekG

jak dla mnie bardzo dobry film, chociaż jedynka była lepsza, mimo to mogę powiedzieć, że jest to jedna z moich ulubionych produkcji. Wciągająca fabuła, możemy zobaczyć ciekawe walki no i te treningi, po prostu uwielbiam te filmy. Dodatkowo każdy z tych chłopaków miał coś wspólnego ze sobą, a jednak i tak się różnili. Każdy z nich miał problemy, Mike z ojcem, Zack zerwaną siatkówkę oka, Tim problemy w domu z finansami, a Justin był taką zabawką innych. Pokazali że ciężką pracą można wiele osiągnąć, mam nadzieję że będzie trójeczka ;)