PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605001}

Po prostu walcz 2

Never Back Down 2: The Beatdown
2011
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 28689
3,0 2 krytyków
Po prostu walcz 2
powrót do forum filmu Po prostu walcz 2

Film jak w tytule dużo gorszy od 1, głównie (moim zdaniem) spowodowane jest to wyrzuceniem z 1 części aktorów: Seana i Cama - i wprowadzenie Michaela Jai Whita, którego od początku nie darzyłem sympatią...
Film nie można uznać za najgorszy, gdyż popluarne Beatdown było, walki były, ale gorsze niż w 1 części.
Także daje 8/10, moja ocena udowodniona jest powyższymi argumentami.
Pozdrawiam Wszystkich!

AdamBayern01

Nie no walki są właśnie dobrze zrobione i efektownie, bawiłem się świetnie.

ocenił(a) film na 9
Golden415

a Golden oglądałeś Po Prostu Walcz 1? :)

ocenił(a) film na 9
Golden415

jak oglądałeś to porównaj sobie obie walki finałowe ;)

AdamBayern01

Tak widziałem i mówię, 2 bardziej mi się podobna.

ocenił(a) film na 9
Golden415

wiesz, to zależy od gustu :)

ocenił(a) film na 9
Golden415

czyli Twoim zdaniem 2 jest lepsza od 1? ;>

AdamBayern01

Tak, irytują mnie postacie z jedynki.

ocenił(a) film na 9
Golden415

czyli te no np wymieniłem u góry? ;>

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 9
Golden415

rozumiem Cię :) wiesz, może ja nie lubię 2 za to, że występuję tam Michael Jai White, za którym za bardzo nie przepadam ;)

AdamBayern01

Adam zmienny jesteś. Ja też na początku za Michaelem Jai Whitem nie zbyt przepadałem a teraz go lubię :)

ocenił(a) film na 9
prof_mateusz27

Ja też właśnie :) Może dlatego, że zaczynałem od jego nie wygodnych ról np. UŻ Powrót :)
Ale gość teraz dla mnie jest wielkim idolem ;)

ocenił(a) film na 9
Golden415

Nie wiem dlaczego @Golden415 , ale obejrzałem tą część po raz 2 i wywarła na mnie obromne wrażenie. 10/10

AdamBayern01

Rzeczywiście dużo gorszy od jedynki. Polecam za to "Chok-Dee" dla porównania
http://www.filmweb.pl/film/Chok-Dee-2005-176469

ocenił(a) film na 9
miotacz plomieni

to też film tej samej tematyki (bijatyk, walk)? ;)

ocenił(a) film na 5
AdamBayern01

ja dałem 5/10(nic mnie w nim nie zaskoczyło ani nie przykuło uwagi) ale za to 1części 8/10. Ta druga część nie miała takiej fajnej fabuły,pomysłu a poziom jaki osiągnęli główni bohaterzy w tak krótkim czasie i to co wyprawiali na ringu, na takie rzeczy pracuje się latami. Jakoś w jedynce nie zwracałem uwagi na mankamenty. Dla mnie film bardziej dla osób 14 letnich(np mój brat bardzo dobrze się bawił przy filmie) ale ja jednak wole inne filmy z tego gatunku albo UFC

terman

Zdecydowanie gorszy od 1 .Moim zdaniem powinni skupic sie na głownym bohaterze i pociagnac jego watek i jego rodziny tylko problem w tym że za duzo tych głownych bohaterow było ,to wszystko nie trzymało sie kupy.Walki tez nie przykuły zbytnio mojej uwagi .

ocenił(a) film na 9
krystynalubicz8

Dla mnie obie części są wyjątkowo dobre, chociaż ak już wspomniałas 2 nie dorasta do 1 :p

ocenił(a) film na 7
AdamBayern01

Powiem tak: moim zdaniem "dwójka" ma lepsze walki, lecz pierwsza część rządzi jeśli chodzi o fabułę.