Bohaterowie - gnojki udające wielkich fajterów, których trenerem jest wielki Murzyn mieszkający w brudnej przyczepie.
P.S. nie podobało mi się również, a zarazem wydało mi się dziwne, że ten chłopak emo tak nagle zrezygnował ze swojego wizerunku, ogolił się na łyso, zmienił ciuchy i upodobnił się do tamtych kolesiów, zamiast pozostać sobą. Nie wiedziałam, że wszyscy zawodnicy MMA muszą wyglądać tak samo.
Dobry nawet, ale faktycznie jedynka znacznie lepsza, tutaj motyw głownych bohaterow i oni sami nie dokonca przypadli mi do gustu, jednakze walki dośc fajnie wyglądaja za co daje 7
Nie musisz od razu obrażać za to, że ktoś ma inne zdanie, niż Ty. Może DamaMarcia przesadził/a z oceną 1/10, ale przyznajmy szczerze, że film jest niskiej klasy, w porównaniu z pierwszą częścią okropnie gniotowaty. Jeśli ktoś "jara się" MMA czy sportami w tym stylu, to może twierdzić, że całkiem niezłe sceny walk itp, ale jak się na tym nie znam i nie udaję, że jest inaczej. Jednak od filmu należy wymagać trochę więcej niż kilka dobrych scen walenia sie po mordach. Tak złego scenariusza dawno nie widziałam i czuję, że film był stratą mojego czasu.
ten film jest o mma wiec ci co sie nie znaja na tym nie pwoinny sir wogole wypowiadac na jego temat
To ja powiem coś zupełnie innego. Dziwi mnie, że ludzie znający się na MMA, oceniają taki film na 10/10 podpierając się wiedzą na temat owego sportu... Film technicznie zrobiony jest średnio a Walki od strony technicznej również a sam scenariusz to dno.. Jay woli mieszkać w przyczepie niż zarabiać kasę za coś co umie dobrze. Amerykańska Bajeczka no i te super umiejętności wyszkolone w kilka tygodni ;).. Jak się znasz to wiesz ile trzeba siły, miesiecy by stać się fighterem z wyższej półki... Mówię od razu, że mnie realizm w filmach walki nie interesuje najbardziej bo wiele widziałem gdzie dzięki nadinterpretacji pojedynków film był bardziej efektowny... Chodzi mi jedynie o twoje nadmuchanie względę ludzi, którzy nie znają się nie mogą oceniać filmu ? Film składa się z wielu czynników ktory tworzy w każdym z nas własną ocenę. Heercules jako znawca tego sportu powinno cię wiele razić w tym filmie zwłaszcza tych, którzy znają się na tym sporcie i widzą dokładnie jak niedopracowany i fikcyjny jest ten obraz... Dzięki proszę bez obrażania tylko kulturalna konwersacja.
ja oceniam inaczej filmy pod innym kątem ogolnie mi sie podobal bo fajny nie jest relistyczny ale fajny poza tym polowa filmow jest nierealistyczna a sa wysoko oceniane przez ludzi
Bo filmy nie mają być realistyczne. Mają przedstawić w spektakularny sposób jakąś historię, zainteresować na tyle, żeby widz nie przysypiał, czasem rozśmieszyć, czasem wzruszyć. Przecież zwykle to, co dzieje sie w komediach nie wydarzy się nigdy w normalnym życiu, albo jakaś wielce romantyczna historia miłosna. To nie jest powód, że film jest nierealistyczny, by go źle oceniać czy coś. Tobie spodobał się sposób, w jaki przedstawili te walki MMA, dobra, spoko, mi nie spodobało sie kilka rzeczy, historyjka do mnie nie trafia i też spoko ;)
ja ci nie umiem powiedziec czemu go tyle oceniiam po prsotu filmow o mma jest dosc malo i to tez powod
Najbardziej realistyczny pod względem walk, który widziałem to "The Redbelt"w Polskim tłumaczeniu "Mistrz" tam wydawało mi się wszystko realistyczne:).. Hercules i właśnie o to mi chodzi twoja ocena jest twoją oceną. Wtrąciłem się jedynie dlatego, że obraziłeź kogoś za własną ocenę. stwierdziłeś, że nie znający się na mma nie powinni się udzielać. Osobiście uważam, że jak i ocena 1/10 tak i 10/10 to przesada w obu przypadkach ale to moje zdanie nie narzucam nikom co jak powinien ocenić. Sam widzisz w swojej ostatniej wypowiedzi nazwałeś film nierealistyczny a podobał ci się bo jest fajny czyli do oceny nie trzeba być znawcą mma by stwierdzić, że obraz jest pod względem technicznym walk i ich realistyczności słabo zrobiony... Tak wiele nie realistycznych filmów ma wysoką ocenę dlaczego ? za ich realizację w całokształcie. Gra aktorska, muzyka praca kaamery rerzyseria i scenariusz itp.. Przykład Rocky z realiami prawdziwego Boxu nie ma ten film nic wspólnego prócz Ringu :).. Film jednak dziś jest obrazem kultowym z wielu innych powodów niż same walki i znawcy boxu jak i zwykłe laiki w tym sporcie wiedzą to a mimo to wielu oceniło obraz na bdb :)
slabo bo to nei bylo o zawodowych zawodnikach mma tylko amatorach a oni technicznei nie sa tak dobrze jak ci zawodowi wiec temu to tak wygladalo i ci aktorzy tez nie sa zawodowi zawodnicy mma wiec jak by mieli pokazac prawdzwidzwe mma ;p
Już? Popłakałeś? To teraz idź zmień majteczki, bo na pewno je pobrudziłeś. :) IQ na poziomie ameby i nawet się wysłowić nie potrafi. ;)
ty frajerze mamed khalidov ma 100 razy wiekszy poziom inteligencji niz ty czaisz
Znasz osobiście Khalidova, że oceniasz jego IQ? Robił u ciebie badania? Moze jesteś jakimś ekspertem, że tak wszystkich oceniasz pod tym względem?
ci co się nie znają niech sie nie wypowiadają ok ? czyli ktos nie będący żołnierzem nie może wypowiadać się na temat filmów wojenych?
a tak btw trenuje może nie mma ale kickboxing i oceniam film na 3/10
Dla ludzi znających się na mma, to bardzo ciekawe, każdy kto się choć trochę zna na MMA ten wie że walka potrafi nieźle wykończyć zawodnika i nie jest on w stanie wziąć udziału w turnieju, czyli wyjść z jednej walki i za chwilę wejść do drugiej i tak 4 razy :P film niestety jest cienki pod względem fabularnym w porównaniu do jedynki, trening i same walki są w porządku ale cała reszta kuleje. Zamiast Po prostu walcz 2 można np obejrzeć sobie 100 najfajniejszych nokautów UFC.
Jeśli to pytanie do mnie to wejdź na moje konto i się doczytaj czemu ma 10, może zrozumiesz.
Popieram, gówno jakich mało, film dla tępych małolatów jarających się wyśnionymi w nocy bijatykami.
Od rzeczywistosci odbiega strasznie no ale kazde pokolenie musi miec taka fantazję by potem mocno i z bolem upasc na glebe.
Fabula okrutnie ch... dialogi tez, aktorzyny marnej proby, nie mowiac juz o tematach rozmowy :D:D:D po przewinieciu w podskokach stwierdzam takiego shitu to nie widziałem dawno.
Dla gimbazy jak znalazł, najlepiej wrzucic zdjecia Mahmeda do tego ksywa Herkules :D i jestes wojownikiem internetu.
Nie masz pojecia o mma, to że ksw ktore poziomem przypomina ten show typ wwf to maszynka do zarabiania kasy, jak juz sie chcesz zainteresowac i cos z tego wyciagnac to uderz w poczatki, rodzine Gracie.
powodzenia rybi wąsie