Obejrzalem wczoraj ten film i powiem ze mi sie podobal. Lepsza jedynka ale zazwyczaj tak bywa. Jednak mimo wszytko polecam ten film wszystkim fanom MMA ;D
Masz może jakieś napisy ?:D Bo czekałem na ten film długooo a bez napisów to lipa trochę, aż tak angielskiego nie ogarniam ;(
film katastrofa.jest już na toorrentach.z tekstów dużo nie ma kolego wiec sobie poradzisz.głownie chodzi o to zeby rozwalić innemu łeb w klatce.gdyby nie michael j white nie oglądałbym.film dobry na nastolatków.generalnie gniot.jak wspomniał inny kolega jedynka lepsza!
ja dałem 8 za widowiskowe walki- podobały mi się bardziej niż w poprzedniej części. Michael Jai White jak zwykle na poziomie, moim zdaniem dobrym pomysł z zaangażowaniem Todda Duffee. Co do fabuły.. no cóż, nie dla niej ogląda się takie filmy. Ogólnie polecam;)
Zgadzam sie z przedmowca. Takich filmow sie nie oglada sie dla fabuły. Jestem fanem MMA wiec moze dlatego film przypadl mi do gustu a co do napisow to nie posiadam ogladalem bez. pozdrawiam
Mi się dwójka bardziej podobała:) przede wszystkim za lepsze sceny walki, dodatkowo główny wątek był ciekawszy( o ile w filmach tego typu wątek jest ważny;)) nie było jednego biednego misia który ratował siebie, ukochaną i przyjaciół; była grupka chłopaków chcących się sprawdzić.. Dodatkowo jest mały morał- trzeba uważać kogo się szkoli i co z niego może być. Ogólnie da się obejrzeć:) co do napisów można być angielskim zdrowo na bakier, a i tak chwyta się całość tekstu:) [SPOILEREK] scena z workiem daje małego pstryczka w nos poprzedniej części:)
Ja obejrzę choćby za profesjonalnych zawodników. Sympatyzuje z Machidą i jeśli był tam minutę to chętnie zobaczę ;)
Nie gorsza, a fatalna 2 część.. Film zrobiony dosłownie po łebkach.. Nie ma w sobie nic ciekawego, a już nie wspomne o czymś co można porównać do 1 część poziomem.. Rozumiem, że to 2 część i nie przebije pierwszej, ale bez przesady.. Nawet walki dużo słabsze, o aktorach nie wspomnę jedyne co mi się podobało to gra Maksa :D