Film jest o nastolatku emo który gnębiony przez złych bandytów postanawia nauczyć się sztuk walki od byłego zawodnika UFC mieszkającego w przyczepie ! HAhahahhaha o tak durnej fabule dawno nie słyszałem . Pozostali bohaterowie są nijacy a ich historie tak samo bez sensu jak cały film, bokser który po ciężkim nokaucie nie może walczyć w alkach bokserski ale do walk w klatce nie ma żadnych przeciwwskazań ! Drugi plastuś jest zapaśnikiem którego wywalili z sekcji zapasów bo miał słabe nerwy , a jego największym dramatem jest to że jego rodzice się rozwodzą...błagam.... Wątek miłosny : jeden odbija 2giemu laskę ale i tak zostają przyjaciółmi :P Kto to wymyślił ? Jedynie sceny walki są w miarę dobre , choć szału nie ma , nie są realistyczne a zawodnicy wykonują techniki wręcz kosmiczne. Do tego w tym całym śmiesznym turnieju nie ma podziału na kategorie wagowe i ten duży koleś , nie wiem jak mu tam było bez problemu rozniósł by wszystkich pozostałych. Dałbym 1 ale dlatego że jeden z moich ulubionych fighterów Lyoto Machida zagrał w tej szmirzże daje dwóje !
Zaskoczyłem się mile widząc, że jest kontynuacja jedynki. I na tym koniec pochwał. Ajjjj...
Słaby scenariusz, dialogi, gra aktorów (nawet Maxa znanego z pierwszej części).
Historie chłopaków są żenujące. Kiepska muzyka. Wielkie rozczarowanie! Nic dziwnego, że film nie ukazał się w kinach. Jeszcze nie mogę przeboleć - Never Back Down zaczęło i skończyło się w jedynce. O tej części wolę zapomnieć.
dla mnie też słabo.
scena walki: 1:01:39 - jakaś tragedia, jakby tego poprawić nie mogli.
dialog dziewczynki któa chwali się, że już dała 17nastu facetom - po co w ogóle takie gadanie w takim filmie, to nie "Kids".
1"Film jest o nastolatku emo...." widac ze nie wiesz jaka jest fabula. Wiekszosc wspanialych zawodnikow MMA zaczelo trenowac z powodu dreczenia przez silniejszych.
2."...a jego największym dramatem jest to że jego rodzice się rozwodzą...." poucz sie dluzej angielskiego- jego rodzice sie nie rozwodzili tylko ojciec od nich odszedl
3."..nie są realistyczne a zawodnicy wykonują techniki wręcz kosmiczne" tu mnie ubawiles najbardziej. To jest MMA-czyli zobaczysz techniki walk z calego swiata. Nie wiem dlaczego dla ciebie dzwignie czy duszenia sa nierealistyczne. Poczekaj jeszcze pare lat i wtedy zacznij sie wypowiadac na temat filmow lub zastanow sie czy je wgl rozumiesz.
P.s ty wgl wiesz co to jest emo? Dla cb dlugie wlosy to znak ze ktos jest emo ??????