Film jest boski! Najlepszy z tych wszystkich "bokserskich" według mnie, a 2 wymiata;] Polecam! Wciągnie na maksa.
Czym tu się podniecać ? dalas 10/10 bo zobaczyłaś chłopaka na klacie ? nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego że dając 10/10 oceniasz ten film jako arcydzieło.....Film dużo gorszy od jedynki,ktora swoją drogą też nie zachwyca,no ale w końcu to takie kino dla nastoletnich dziewcząt....osobiście nie polecam !
Tak, wiem jak oceniłam. Podoba mi sie i dlatego wystawiłam taka ocenę. masz inne zdanie, rozumiem ale nie krytykuj kogoś innego. jesteśmy ludźmi odmiennymi. Tobie może podobać się cześć 1 a mnie 2 i tyle. Nie dałam takiej oceny gdyż zobaczyłam klate. PO prostu za całość, za fabułę. Jestem nastolatką i nie wstydze się tego. Będa użytkownikiem tego portalu traktuj innych z szacunkiem. Nie chce sie kłucic. Dla mnie ten film genialny. Pozdro;p
Mam odmienne zdanie krytyczne do Twojego i prosze nie odbieraj mi prawa do krytyki :) Ty oceniasz ten film jako arcydzielo z czym ja się nie zgadzam i wyrażam swój sprzeciw.W mojej subiektywniej ocenie film jest marny i nie zasluguje na tak wysoka note.Oczywiscie Ty masz prawo na swoją ocene,ale ja mam prawo zapytać WHY ?
Tak, nie odbieram Ci prawa do krytyki, każdy ma odmienne zdanie ale sprzeciwiłam się gdyż Ty mnie obraziłeś nazywając iż oceniam po wyglądzie postaci "muskulaturze". To mnie akurat nie interesowało. Miałam prawo troszeczke wsiąść na Ciebie;] Doceniam także twoje zdanie. A Dlaczego? Gdyz jak dotad nie natknęłam się na tak dobry film z kategorii bokserskich. Bardzo mi sie spodobał. Walki itd. MOże polecisz jakieś?
Obraźilem CIę ? po prostu z góry zalożyłem że nastoletnie dziewczyny lubią tego typu filmy.Szkoda że nie było Justina Biebera :) jako wojownik pewnie też by się sprawdził ;d Z mojej strony mogę Tobie polecić Undisputed 3 - ostatnio oglądałem naprawde spoko,oraz kilka ze starszej klasyki - Bloodsport,Kickboxer oraz Best of the Best.Nie ma w nich może cukierkowych chłopców,ale skoro lubisz tego typu filmy to powinny się Tobie spodobać.