PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35040}

Pociąg

The Train
1964
7,4 1,8 tys. ocen
7,4 10 1 1837
Pociąg
powrót do forum filmu Pociąg

jak na te lata robi ogromne wrazenie.W dzisiejszej epoce komputerow wiekszosc scen powstaje za pmomca komputerow tu to bylo realistyczne i prawdziwe.Jeden z lepszych filmow jaki widzialem

ocenił(a) film na 10
Lipiniorz25

dokłasdnie.widziałem to kilka razy na ale kino jak niedawno zaczeli puszczac i dzis znowu zopbacze
Jeden z lepszych filmow jakie widzialem.
Miazga akcja,zdjecia mimo ze lata dawne to bije na głowe wspolczesne filmy ery komputerowej

ocenił(a) film na 7
Lipiniorz25

Bardzo dobre sceny z pociągami. Można zobaczyć co dzieje się z wykolejonym pociągiem, albo gdy za szybko wchodzi w zakręt. Bardzo ciekawie pokazany nalot aliancki na stację kolejową w Vaires. I jeszcze ta ucieczka pociągu przed spitfire'em. Bardzo dobra robota reżysera, to widać w tych scenach.

Lipiniorz25

Nie o efekty chodzilo tu. Nie zrozumiales filmu.

ocenił(a) film na 10
J_C_WELLS

Prosdze Cie... wiem ze nie o efekty.Interesuje sie bardzo historia nawet bardzo.Nie zrozumiales mojego posta.

ocenił(a) film na 7
J_C_WELLS

A Ty zrozumiałeś? No to gratuluję, bo fabuła jest tak skomplikowana, że nawet trzylatek by zrozumiał. A o efekty jednak też chodziło. Coś mi się wydaje, że jednak nie zrozumiałeś tego filmu...

Lipiniorz25

Jeżeli jeszcze raz chcecie zobaczyć filmek, to polecam DVDRipa z lektorem na (c)homiku LukKli93 :) Heh, polscy dystrybutorzy olali sprawę to postanowiłem swoją wersję DVD z lektorem zrobić :)

ocenił(a) film na 7
lukkli93KCX

A ja właśnie zrobiłem polskie napisy do niego. Jak coś, to szukajcie ich na napisy_24.