PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8727}

Podejrzani

The Usual Suspects
1995
7,7 107 tys. ocen
7,7 10 1 107311
7,6 62 krytyków
Podejrzani
powrót do forum filmu Podejrzani

8/10

ocenił(a) film na 8

Warto przebrnąć przez ten chwilami nudnawy,zbyt rozciągnięty film dla tak świetnego i zaskakującego zakończenia ;)))

ocenił(a) film na 7
mon_star

ktoś pytał o twoją opinię ?
no właśnie ...

ocenił(a) film na 8
My_Melody

Forum jest od wygłaszania opinii. Mon_star właśnie swoją się podzieliła. Nawet nie zaspojlerowała - bo co? Że zakończenie zaskakujące? Tak ci napiszą w co drugiej recenzji. Poza tym, po jaką cholerę czytać komentarze przed obejrzeniem filmu? Nie nauczyliście się jeszcze?

Kalafiores

My_Melody, jesteś młotem, łomem czy czymś tego pokroju? Napisałaś najdurniejszy post, na forum z opiniami na temat filmów, jaki czytałem. A film cudny.

ocenił(a) film na 8
My_Melody

Czy ty sie dobrze czujesz???...

mon_star

Aha ale nie rozumiem po co zdradzasz, że zakończenie fajne? Dzięki, ktoś prosił? Zniechęciłaś!!! -.-

ocenił(a) film na 7
wioletka1995

dokładnie , zgadzam się !!

My_Melody

Zdradza szczegóły i się cieszy!!

ocenił(a) film na 7
wioletka1995

nie rozumiem takich ludzi ...

My_Melody

Ja mam dokładnie tak samo i teraz już nie obejrzę bo się rozpisała i zepsuła doznania!

ocenił(a) film na 8
wioletka1995

Nie przesadzajcie! To,że zakończenie jest zaskakujące-jak dla mnie-nie zdradza niczego. Nie użyłam żadnej nazwy własnej,niczyjego nazwiska,nie napisałam ani kawałeczka o czym jest film. Po co w ogóle tu wchodzicie? To jest forum i niestety mogę pisać,co mi się podoba-takie moje prawo,a taki ochrzan to mi się niestety nie należał.Lepiej sobie zobaczcie ten film,a przekonacie się,że nic wam ta moja wypowiedź nie podpowiedziała.Z resztą jak ktoś mi mówi,ze zaskoczę się na końcu to tym bardziej zachęca mnie do obejrzenia,więc wam się dziwię,no,ale coż.....

ocenił(a) film na 7
mon_star

należał Ci się ochrzan !!!! zepsułaś całą przyjemność z oglądania filmu !!!! twój avatar idealnie opisuje to , jak powinnam cię teraz nazwać !!

ocenił(a) film na 8
My_Melody

To co ja Ci takiego z tego filmu opowiedziałam ?Opowiedz,czego się dowiedziałas cwaniaro?

ocenił(a) film na 7
mon_star

sama zinterpretuj swoją żałosną wypowiedź i wyciągnij wnioski , o ile to nie za trudne ...

ocenił(a) film na 8
My_Melody

No widzisz....nic nie zdradziłam,a czepiasz się ,bo nie masz w życiu nic ciekawszego do roboty. Smutne.

ocenił(a) film na 7
mon_star

nikt nie pytał,więc po co w ogóle coś pisałaś ?

ocenił(a) film na 8
My_Melody

A czy Ciebie ktos pytał o Twoje marne zdanie? Pytał Cię ktoś? Czy dałam na końcu znak zapytania,by dowiedzieć się czyjeś zdanie? NIE! A skoro NIE to na co się udzielasz? czy zapraszałam Cię tu? NIE! To jest forum-przypominam-i mogę sobie założyć temat i wypowiedzieć się na temat filmu.Jeśli Ci się to nie podoba to Twój problem,moze idź pokrzyczeć do lasu,albo polecam troche więcej seksu,moze złagodniejesz i przestaniesz się czepiać ludzi. Więc robisz odwrót i opuszczasz ,,mój wątek''-żegnam.

ocenił(a) film na 7
mon_star

Jedyną nadpobudliwą osobą z nas dwóch jesteś ty ( wnioskuję po interpunkcji i stylu wypowiedzi).
A do lasu nie mam po co iść, przecież mnie nie zapraszałaś w końcu do swojego domu :]

ocenił(a) film na 8
My_Melody

ŻEGNAM-nie doczytałaś? Nic tu po Tobie.

ocenił(a) film na 7
mon_star

nawzajem :]

ocenił(a) film na 8
wioletka1995

A ty sobie jaja robisz czy tak na serio???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Justyna0810

boże na ch** się udzielasz ..... nikt cię k**wa nie pytał poje*ie

ocenił(a) film na 7
Justyna0810

boże na ch** się udzielasz ..... nikt cię k**wa nie pytał poje*ie

ocenił(a) film na 8
My_Melody

Bo forum jest po to zeby sie udzielać. Daruj sobie wyzwiska, choć ten post powiedział mi o Tobie wszystko.

My_Melody

Dziwko nudzi ci się to idź blow joby porobić,a nie specjalnie trolujesz......

ocenił(a) film na 7
nevso

O.o

ocenił(a) film na 8
wioletka1995

to jest thriller, skarbie, mon_star zniechęciła Cię do filmu stwierdzając, że zakończenie jest zaskakujące? :D