Promocja tego filmu jest doprawdy żenująca, nie jest on wyświetlany w dwóch największych sieciach kinowych tj. Multikino i CinemaCity, i gdzie widzowie, którzy nie mają w mieście Heliosa mają go obejżeć ?? (w 3d)
Np. w Poznaniu są 2 Multikina i 2 CC i nigdzie nie jest on wyświetlany - gratulacje dla WarnerBros Polska, panowie daliście dupy.
Również jestem tym faktem zdziwiona. Bardzo chętnie obejrzałabym ten film... gdybym miała taką możliwośc! Film jest pokazywany rzekomo od 22 sierpnia. Zawsze jeżdżę do Cinema City w Poznaniu. Skoro jest tam Imax to kurcze powinni puścic "Podróż..."! Jakie bylo moje zaskoczenie, gdy chcąc wybrac się na ten film w niedziele zobaczyłam, że go tam w ogóle nie grają :/ i z tego co widzę, w Multikinie też nie. Niestety nie pomogę, ale zgodzę się z przedmówcą. WarnerBros PL - daliście dupy ;(
W kinach IMAX jest zupełnie inna technologia i na pewno nie będą tam wyświetlać tego filmu. Ale Multikino chyba się nie dogadało z dystrybutorem. Na swojej stronce mają oficjalne przeprosiny.
..wyświetlają tylko w tych największy kinach typu Helios, ponieważ gdzie indziej nie mogłby być wyświetlany .
mniejsze kina nie są jeszcze przygotowane na technologie 3D czyli taką jaką został stworzony ten film.
dlatego.
Dokładnie. Film w 3D mozna zobaczyć tylko w kinach do tego przystosowanych. I ty masz pretensje do filmu, że nie jest wyświetlany... Czepiaj sie kin, nie są do tego przystosowane...
Cały żrt polega na tym ż silver screen i multikino maja projektory digital 3D i miały juz w repertuarach projekcje tego filmu, tylko dystrybutor coś przekombinował i musiały je w ostatniej chwili odwoływac.
I prawdobodobnie te sieci juz nie beda mialy go w repertuarze bo jak patrze na seanse od piatku 29.08 Silver Screen w Gdyni to go brakuje w spisie
Chodzi o projektor. Film ten przystosowany jest TYLKO do projektorów CYFROWYCH 3D... Więc winę za emisję ponosi kino:P Z tego co wiem bardzo mało kin w Polsce posiada projektory cyfrowe. Większość Heliosów i Kinoplexów ma takie projektory. Polecam w w w. h e l i o s n e t . p l i przejrzeć sobie w których miastach grają:)
gówno prawda, że wyświetlaja filmy 2D tylko tam gdzie kino jest przystodowane !!! u mnie ( w Gorzowie Wlkp.) jak Heliosa nie było, były dwa male, jednosalowe kina (Słońce i Kopernik) Ekrany były dużo mniejsze niż teraz w Heliosie, wogóle jakość całego kina była gorsza, a co ?? Wyświetlali tam Małych Agentów 3D i Rekin i Lava 3D !!!
Prosze, tylko nie twierdźcie, że takie małe kina byłyby bardziej przystosowane niż Helios ..
JESZCZE RAZ - WB PL dali DUUUpYY !!! >:(
Nawet w Heliosie nie ma ! Mieszkam w Gorzowie Wlkp, jest tu Helios (5 sal kinowych) i co .? Nico, nie grają tego ..!
Tak jak inni twierdzę - WB PL, daliście dupy !!!
przeciez WIESZKOSCI KIN Cinema City nie ma cyfrowych projektorów i to tylko dlatego i wylacznie dla tego nie sa tam wyswietlane