PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=275067}

Podróż do wnętrza Ziemi

Journey to the Center of the Earth
2008
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 38597
4,1 16 krytyków
Podróż do wnętrza Ziemi
powrót do forum filmu Podróż do wnętrza Ziemi

Promocja tego filmu jest doprawdy żenująca, nie jest on wyświetlany w dwóch największych sieciach kinowych tj. Multikino i CinemaCity, i gdzie widzowie, którzy nie mają w mieście Heliosa mają go obejżeć ?? (w 3d)
Np. w Poznaniu są 2 Multikina i 2 CC i nigdzie nie jest on wyświetlany - gratulacje dla WarnerBros Polska, panowie daliście dupy.

ocenił(a) film na 2
Pabulon

Również jestem tym faktem zdziwiona. Bardzo chętnie obejrzałabym ten film... gdybym miała taką możliwośc! Film jest pokazywany rzekomo od 22 sierpnia. Zawsze jeżdżę do Cinema City w Poznaniu. Skoro jest tam Imax to kurcze powinni puścic "Podróż..."! Jakie bylo moje zaskoczenie, gdy chcąc wybrac się na ten film w niedziele zobaczyłam, że go tam w ogóle nie grają :/ i z tego co widzę, w Multikinie też nie. Niestety nie pomogę, ale zgodzę się z przedmówcą. WarnerBros PL - daliście dupy ;(

natoosh

W kinach IMAX jest zupełnie inna technologia i na pewno nie będą tam wyświetlać tego filmu. Ale Multikino chyba się nie dogadało z dystrybutorem. Na swojej stronce mają oficjalne przeprosiny.

piniu

..wyświetlają tylko w tych największy kinach typu Helios, ponieważ gdzie indziej nie mogłby być wyświetlany .
mniejsze kina nie są jeszcze przygotowane na technologie 3D czyli taką jaką został stworzony ten film.
dlatego.

Aniass_La_Ct

Dokładnie. Film w 3D mozna zobaczyć tylko w kinach do tego przystosowanych. I ty masz pretensje do filmu, że nie jest wyświetlany... Czepiaj sie kin, nie są do tego przystosowane...

ocenił(a) film na 5
Loocas7

Cały żrt polega na tym ż silver screen i multikino maja projektory digital 3D i miały juz w repertuarach projekcje tego filmu, tylko dystrybutor coś przekombinował i musiały je w ostatniej chwili odwoływac.

taomoguei

I prawdobodobnie te sieci juz nie beda mialy go w repertuarze bo jak patrze na seanse od piatku 29.08 Silver Screen w Gdyni to go brakuje w spisie

użytkownik usunięty
Digital_boy

Chodzi o projektor. Film ten przystosowany jest TYLKO do projektorów CYFROWYCH 3D... Więc winę za emisję ponosi kino:P Z tego co wiem bardzo mało kin w Polsce posiada projektory cyfrowe. Większość Heliosów i Kinoplexów ma takie projektory. Polecam w w w. h e l i o s n e t . p l i przejrzeć sobie w których miastach grają:)

na szczęście mieszkam blisko Heliosa.

Loocas7

gówno prawda, że wyświetlaja filmy 2D tylko tam gdzie kino jest przystodowane !!! u mnie ( w Gorzowie Wlkp.) jak Heliosa nie było, były dwa male, jednosalowe kina (Słońce i Kopernik) Ekrany były dużo mniejsze niż teraz w Heliosie, wogóle jakość całego kina była gorsza, a co ?? Wyświetlali tam Małych Agentów 3D i Rekin i Lava 3D !!!

Prosze, tylko nie twierdźcie, że takie małe kina byłyby bardziej przystosowane niż Helios ..

JESZCZE RAZ - WB PL dali DUUUpYY !!! >:(

Aniass_La_Ct

Nawet w Heliosie nie ma ! Mieszkam w Gorzowie Wlkp, jest tu Helios (5 sal kinowych) i co .? Nico, nie grają tego ..!

Tak jak inni twierdzę - WB PL, daliście dupy !!!

ocenił(a) film na 10
Pabulon

No głupie :/, ale ja oglądałam w Atantiku.

użytkownik usunięty
Pabulon

przeciez WIESZKOSCI KIN Cinema City nie ma cyfrowych projektorów i to tylko dlatego i wylacznie dla tego nie sa tam wyswietlane

no to sobie go obejrzalam :( .................. tez jestem z poznania i patrzalam gdzie mozna najblizej go obejrzec no i bez komentarza....