Hej mam pytanko:) warto iść na ten film? Bo wydaje sie troszkę zbyt przebajerowany a
chciałem iśc na niego do kina ze względu na 3D ??bO PONOĆ SĄ DOBRE EFEKTY 3D:) z
góry dzieki:)
nie wahaj się ani chwili ;) Film jest zajebisty, takie efekty 3D że trudno o lepsze :) Dubbing świetny i idealnie dopasowany . Film szybko przenosi nas do wątku głównego . Nie można się oderwać od oglądania. Jak byłem na nim w kinie to nawet nie miałem czasu jeść popcornu :P ;) POLECAM w 100% . jedź nawet dzisiaj .
aha , a jeszcze takie śmieszne teksty tego Gabato że pełen ubaw 100% , super super super
Film typowo rozrywkowy, byłem wczoraj, 23zł za 3D, niezbyt warto wydawać, ale nic ciekawego w kinach nie leci, mimo to, można iść, bo film jest niezły, jeżeli Ci się nudzi to idź, efekty 3D tylko w kilku ujęciach.
Dużo efektów? Wymień chociaż kilka bo ja zapamiętałem tylko trójząb i jagody odbijające się od falującej klaty. Co do filmu to całkiem przyjemnie się oglądało choć fabuła naiwna strasznie a i dubbing pl schrzaniony okropnie.
przy tym filmie można jedynie spać bo do czego innego się nie nadaje!
ludzie wy tu o efektach piszecie? były tam raptem 3 dobre efekty lepsze były reklamy przed filmem ^.^