PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=692}

Podróż przedślubna

Forces of Nature
1999
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 25866
6,0 7 krytyków
Podróż przedślubna
powrót do forum filmu Podróż przedślubna

Zakończenieee!

ocenił(a) film na 2

No właśnie. Kiedyś myślałam, że to rzecz bez większego znaczenia. Po obejrzeniu tego filmu zmieniłam zdanie. Od praktycznie momentu wypożyczenia nastawiłam się na pokręcona i zabawna komedię romantyczną, która zakończy się namiętnym pocałunkiem Bena Afflecka i Sandy Bullock(lub czyms w tym rodzaju;)). Wszystko było ok, aż tu BUM! i Ben wraca do starej narzeczonej. Ładnie to tak, panowie filmowcy, traktować widza? Chyba uczucia tego co ogląda też powinny byc brane pod uwagę! Moim zdaniem scenarzysta tego filmu zagrał ze mną nie fair play. I to zakończenie cały film mi obrzydziło.

ocenił(a) film na 7
arwen07

Zdradziłaś zakończenie!!!!
Jak mogłaś w komentarzu do filmu zdradzić jego zakończenie! Myśl następnym razem co piszesz. Wiele osób odwiedza stronę Filwebu, tylko po to by zobaczyć jakie film zebrał opinie w oczach inncy miłośników kina. No i co ma zrobić po przeczytaniu czegoś takiego?

użytkownik usunięty
Yancy

Owszem
Zrobiłam to głównie z myślą, że forum Filmwebu odwiedzają przede wszystkim internauci, którzy dany film widzieli. Poza tym- zwróć uwagę, że komentarzowi nadałam tytuł"'Zakończenie", więc powinno być oczywiste, że jeśli ktoś nie widział zakończenia danego filmu, nie powinien opinii czytać! Ale mimo wszystko dzięki, że zwróciłaś mi uwagę, postaram się więcej tego nie robić...