PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493898}

Podróże Guliwera 3D

Gulliver's Travels
2010
5,5 33 tys. ocen
5,5 10 1 32773
4,2 6 krytyków
Podróże Guliwera 3D
powrót do forum filmu Podróże Guliwera 3D

słabo

ocenił(a) film na 3

Bardzo słaby film, pamiętam z dzieciństwa kreskówkę o podróżach Guliwera, którą uwielbiałam, wersja filmowa do niczego, nie jest ani odrobine zabawna, moze jakbym miała góra 10 lat to by mi się podobało. I jeszcze chamski dubbing.

ocenił(a) film na 6
leosia10

Widzę, że intelektualnie zatrzymałaś się właśnie w wieku 10-ciu lat i na tej kreskówce.^^

viatori

A to ponieważ bo ma inne zdanie od ciebie?

ocenił(a) film na 6
buterfly

Odpowiedziałem emocjonalnie ponieważ w swojej wypowiedzi leosia10 obraża innych użytkowników. Z góry zakłada, że ma rację, a inni są dziecinni i się mylą. Proszę wysilić umysł, myślenie nie boli. Pozdrawiam.

viatori

A konkretnie to kogo obraża - Równie się zgadzam z leosia10 dziecku może film się spodobać, natomiast dorosłym już niekoniecznie.

ocenił(a) film na 6
buterfly

Obraża użytkowników, którym być może film się spodobał(bo lepiej zrozumieli podteksty i anegdoty od nich) zniżając ich intelektualnie do poziomu dziesięciolatka(zresztą Ty też). Uważam się za poważnego człowieka i film bardzo mi się podobał.

viatori

Jedno tylko uwaga -Zauważ w mojej wypowiedzi słowo może :)

Wspominane przez ciebie podesty i anegdoty uważam za słabe, wiec oczywiście że każdy oceni film inaczej :)

ocenił(a) film na 4
leosia10

Też pamiętam kreskówkę :)
Gdzie można ją zobaczyć?

użytkownik usunięty
szczep2001

"dopóki nie wszedłem do internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu (PRZEMĄDRZAŁYCH) idiotów" (St. Lem).

użytkownik usunięty
leosia10

zajmij sie czymś innym, bo filmoznawcy z ciebie nie bedzie.. . ps. zupa ci sie przypala.

ocenił(a) film na 4

A to w kontekście czego? :O