PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571123}

Podróżuję sam

Jeg reiser alene
2011
6,7 1,2 tys. ocen
6,7 10 1 1163

Podróżuję sam
powrót do forum filmu Podróżuję sam

treść

kawa1202

Być może dlatego, że jest interesujący? Poza tym to, że dla Ciebie to "brzydal" nie oznacza, że dla innych też. :)

AlabastrowaKobieta

No nie wiem czy taki interesujący,co dzień pije,bzyka kogo popadnie itd.Jak dla Ciebie jest on interesujący, to wydaje mi się ze lubisz takich

kawa1202

Oh, ale Ty napisałeś z pytaniem, dlaczego do takiego "rudego brzydala" przyklejają się panienki a nie dlaczego do osoby, która "zachowuje się tak jak bohater" przyklejają się panienki. Co jego wygląd (rudość, brzydota - wcale nie uważam, żeby był brzydki) ma wspólnego z tym, że pije i uprawia seks? Albo mówimy o wyglądzie albo o charakterze. Nie pakujmy wszystkiego do jednego worka.
Pisząc "interesujący" miałam na myśli to, że może przyciąga właśnie swoim wyglądem, bo jest ciekawy/interesujący. Na ulicy codziennie nie spotykam rudzielców, więc jak już jakiegoś miałabym okazję poznać, to pewnie to byłby jeden z głównych czynników - byłby dla mnie nietypowy a poprzez to bardzo interesujący. Nie neguję jednak tego, że bruneci czy blondyni są nieinteresujący. Po prostu są w większości, tyle.
Dodam jeszcze, że ten atak na to, jakich lubię mężczyzn, jest nieuzasadniony. Moja sprawa komu zawierzam swoje serce i kto wydaje mi się interesujący. Są gusta i guściki.
Nie rozumiem tej nienawiści, którą wzbudza rudość albo brzydota. Będę teraz pewnie bardzo znienawidzona, ale należę do ludzi, którzy jednak nie kierują się stereotypami. Polecam, bo wiele to w życiu ułatwia. Traktuj ludzi tak, jak sam chciałbyś być traktowany. :)

AlabastrowaKobieta

Tak teraz się zgodzę z Tobą co napisałaś,trochę źle się wyraziłem,pozdrów :-)

kawa1202

Dodam swoje zdanie, zgadzam sie z Koleżanką , mi sie baaardzo podobają, uroda skandynawska,, nie lubie przystojnych Brunetów, mój Ideał to brzydki Rudzielec albo Blondyn ( jak Ja mówię : taki brzydki , że aż ładny ..... i kocham kino skandynawskie