dobrze ferhin2 mówisz! Słuchac opinii i sugerować się nimi, to głupota, a zwłaszcza w tym przypadku! Film w dość dobrym klimacie, choc tak 15 minut przed końcem troszke było wiadomo co się stanie. A te dźwieki mixowane też takie dziwne emocje wywoływały, a zwlaszcza jak słychac juz było w nich co nieco "Alex, help me" ...Od strony technicznej filmik też ma sie dobrze (obsada, chwilowe skoki akcji, muzyka trzymajaca w napięciu).
pozdrawiam
dawidek:)
Sugerować czasem się trzeba. Chociaż w Twoim wieku takie filmy klasy ZERO mogą zachwycać...
no wybacz, ale mimo mlodego wieku wole zachwycać się tym filmem niż udawać , ze jestem starszy, mądrzejszy i dlatego wole jakies wykwintne romanse... to raz, a dwa piszesz to tak, jakby film mogli oglądać tylko napaleni 17letni dzieci, a jak ktoś starszy jest to od filmu uciekać. tak, tyle, dziękuje za uwagę.
Film rewelacyjny, polecam
dawid
Skynet, lepiej nie udzielaj sie tutaj bo jak zoabczyelm jakim filmom dales 10 to az mnie wbilo w krzeslo i nie moge juz wstac z niego od tygodnia. Boratowi dales 10:( zenada tamten film dopiero byl tworczy!!!!!
O gustach się nie dyskutuje. Nie które po prostu lubię i tyle, nic na to nie poradzę.
Dla mnie ten film to 0 (zero)
Gdyby o gustach się nie rozmawiało (<---- najgorszy tekst jaki słyszałem) to po pierwsze po co byłoby coś takiego jak FORUM? a po drugie jeśli byś był konsekwentny w stosunku do tego co mówisz, to nie przypieprzałbyś się do innych:D
pozdrawiam
a "Reverb" - średniak
Rozmawiać można. Ale jak chcesz mnie na siłę przekonać do tego filmu? Nie podoba mi się i kropka.
Mam inny gust i tyle. A że boratowi dałem 10 to tylko i wyłączni moja sprawa.
Co do forum to moim zdaniem pełno tu palantów którzy kłócą się ze sobą co lepsze a co gorsze.
Tu ma się wystawiać opinię filmom a nie widzom.
skynet, jesteś dyletantem. "nie które", brak logiki w wypowiedziach. Moim zdaniem powinna być licencja na internet, świat byłby piękniejszy gdyby nie sieciowi idioci piszący poziomem zbliżonym do komentarza na onecie.
A czytać umiesz?? "nie które" odnosiło się do filmów. Nie wiem o co Ci chodzi ale według mnie nie czytanie bez zrozumienia jest na poziomie tego twojego onetu.
"dyletantem" hahaha!
gdzie to słowo znalazłeś? w wikipedii??
zaszpanować chcesz ?
w przeciwieństwie do Ciebie umiem zapisywać wyrazy i (sic!) znam ich znaczenie. Nie ma czegoś takiego jak "nie które", a co do zrozumienia Twojej wypowiedzi to fakt-miałem trudności.
Wiesz ,że jesteś idiotą?:D
polonista się znalazł. Jak nie umiesz czytać to się nie dziwię że nie umiesz zrozumieć co napisałem.
Powiedz jeszcze po co odchodzisz od tematu i robisz z SIEBIE idiotę?
PaPa buziaczki :*
A co do Ciebie szczypiornisto, to prawdziwy facet kopie w piłkę a nie trzyma w rękach ;P Babski sport
'a co do Ciebie szczypiornisto..." -czyli ta wypowiedź wcześniej nie była do mnie? Skynet, poczytaj, poucz się czegoś, idź na kurs wózków widłowych, ale błagam Cię nie pisz....
znalazł się wykształcony hehe. pewnie w życiu nic nie zrobiłeś. siedzisz i pierdzisz w stołek.