PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=317935}

Pogłos

Reverb
2008
4,9 2,6 tys. ocen
4,9 10 1 2551
4,0 3 krytyków
Pogłos
powrót do forum filmu Pogłos

...

ocenił(a) film na 6

dobrze ferhin2 mówisz! Słuchac opinii i sugerować się nimi, to głupota, a zwłaszcza w tym przypadku! Film w dość dobrym klimacie, choc tak 15 minut przed końcem troszke było wiadomo co się stanie. A te dźwieki mixowane też takie dziwne emocje wywoływały, a zwlaszcza jak słychac juz było w nich co nieco "Alex, help me" ...Od strony technicznej filmik też ma sie dobrze (obsada, chwilowe skoki akcji, muzyka trzymajaca w napięciu).

pozdrawiam
dawidek:)

ocenił(a) film na 1
dawidek1990

Sugerować czasem się trzeba. Chociaż w Twoim wieku takie filmy klasy ZERO mogą zachwycać...

ocenił(a) film na 6
skynet86

no wybacz, ale mimo mlodego wieku wole zachwycać się tym filmem niż udawać , ze jestem starszy, mądrzejszy i dlatego wole jakies wykwintne romanse... to raz, a dwa piszesz to tak, jakby film mogli oglądać tylko napaleni 17letni dzieci, a jak ktoś starszy jest to od filmu uciekać. tak, tyle, dziękuje za uwagę.
Film rewelacyjny, polecam
dawid

ocenił(a) film na 8
dawidek1990

Skynet, lepiej nie udzielaj sie tutaj bo jak zoabczyelm jakim filmom dales 10 to az mnie wbilo w krzeslo i nie moge juz wstac z niego od tygodnia. Boratowi dales 10:( zenada tamten film dopiero byl tworczy!!!!!

ocenił(a) film na 1
jgworek

O gustach się nie dyskutuje. Nie które po prostu lubię i tyle, nic na to nie poradzę.
Dla mnie ten film to 0 (zero)

ocenił(a) film na 3
skynet86

Gdyby o gustach się nie rozmawiało (<---- najgorszy tekst jaki słyszałem) to po pierwsze po co byłoby coś takiego jak FORUM? a po drugie jeśli byś był konsekwentny w stosunku do tego co mówisz, to nie przypieprzałbyś się do innych:D
pozdrawiam
a "Reverb" - średniak

ocenił(a) film na 1
Gelu_247

Rozmawiać można. Ale jak chcesz mnie na siłę przekonać do tego filmu? Nie podoba mi się i kropka.
Mam inny gust i tyle. A że boratowi dałem 10 to tylko i wyłączni moja sprawa.
Co do forum to moim zdaniem pełno tu palantów którzy kłócą się ze sobą co lepsze a co gorsze.
Tu ma się wystawiać opinię filmom a nie widzom.

skynet86

skynet, jesteś dyletantem. "nie które", brak logiki w wypowiedziach. Moim zdaniem powinna być licencja na internet, świat byłby piękniejszy gdyby nie sieciowi idioci piszący poziomem zbliżonym do komentarza na onecie.

ocenił(a) film na 1
Szczypiornista

A czytać umiesz?? "nie które" odnosiło się do filmów. Nie wiem o co Ci chodzi ale według mnie nie czytanie bez zrozumienia jest na poziomie tego twojego onetu.

ocenił(a) film na 1
skynet86

"dyletantem" hahaha!
gdzie to słowo znalazłeś? w wikipedii??
zaszpanować chcesz ?

skynet86

w przeciwieństwie do Ciebie umiem zapisywać wyrazy i (sic!) znam ich znaczenie. Nie ma czegoś takiego jak "nie które", a co do zrozumienia Twojej wypowiedzi to fakt-miałem trudności.
Wiesz ,że jesteś idiotą?:D

ocenił(a) film na 1
Szczypiornista

polonista się znalazł. Jak nie umiesz czytać to się nie dziwię że nie umiesz zrozumieć co napisałem.
Powiedz jeszcze po co odchodzisz od tematu i robisz z SIEBIE idiotę?
PaPa buziaczki :*

ocenił(a) film na 1
skynet86

A co do Ciebie szczypiornisto, to prawdziwy facet kopie w piłkę a nie trzyma w rękach ;P Babski sport

skynet86

'a co do Ciebie szczypiornisto..." -czyli ta wypowiedź wcześniej nie była do mnie? Skynet, poczytaj, poucz się czegoś, idź na kurs wózków widłowych, ale błagam Cię nie pisz....

ocenił(a) film na 1
Szczypiornista

znalazł się wykształcony hehe. pewnie w życiu nic nie zrobiłeś. siedzisz i pierdzisz w stołek.

dawidek1990

Nie czytałem kolejnych komentarzy, ale komentarz Dawidka dał mi o wiele więcej do myślenia niż komentarze typu "beznadzieja, po prostu syf" albo "arcydzieło. nie możesz tego nie obejrzeć".