Pogrzebany

Buried
2010
6,6 63 tys. ocen
6,6 10 1 63043
6,5 23 krytyków
Pogrzebany
powrót do forum filmu Pogrzebany

Dali rade na prawde .Podobało mi sie :D

ocenił(a) film na 8
emdma

Oczywiście! Ponadto zasługuje na wyższą ocenę!

ocenił(a) film na 7
11ariusz

Zastanawiałam się co będzie zawierał film (w którym akcja toczy się wokół faceta zamkniętego w trumnie)i jak owy film się skończy.Po obejrzeniu seansu myślę ,że "Pogrzebany" się obronił.Podobało mi się zakończenie filmu (jak starano się nas zmylić odnośnie tego czy Paul zginie czy nie zginie ?)i oczywiście sam koniec.Choć przyznam ,że szkoda mi głównego bohatera to film poprzez jego śmierć uświadamia nam parę rzeczy-bynajmniej mnie -i zapada w pamięć.Nie wyobrażam sobie w ogóle być na jego miejscu..o zgrozoo...Nie podobało mi się to ,że tak długo tam wytrzymał bez powietrza ale nie jestem osobą kompetentną w tym temacie.I akcja z wężem ..skąd on się tam wziął???? Rozumiem ,że już tam był ale to co? Wcześniej się nie przemieszczał???Chyba by go Paul szybciej poczuł będąc z nim w tak "bliskiej komitywie" związanej z "ogromną" ilością miejsca w tym pudle.Generalnie film warto obejrzeć by samemu wyrobić sobie opinię na jego temat.:)

ocenił(a) film na 6
mgielka007

Moim zdaniem film był po prostu niezły. Pokazuje on znieczulicę ludzką i to w dość brutalny sposób :D. Ostatnie sceny były naprawdę bardzo fajne i TYLKO tyle. Niestety film czasem był nudny a niektóre rozmowy przez telefon mnie rozśmieszyły(nie powiem dokładnie jakie, bo film oglądałem jakiś czas temu).
Mnie jakoś nie zapadł w pamięć i szybko o nim zapomniałem. Nie wywarł na mnie większego wrażenia. Pozostaje jeszcze kwestia tego, skąd tam się wziął wąż i jak ten Paul tyle wytrzymał bez powietrza. Wydaje się to trochę naciągane. Dlatego u mnie ten film dostaje 6/10(niezły) Można sobie obejrzeć w telewizji, albo wtedy gdy nie ma się nic innego do oglądania. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 2
emdma

Niestety akcja i koniec jest żywcem zerżnięta z jednego odcinka CSI Las Vegas który właśnie oglądam (baaardzo wczesny sezon, nie wiem który ale leci na 13th Street Universal, gdyby ktoś nie wierzył jest to odcinek z godziny 20:00 dnia 6 lutego). Masakra, żal kogoś kto pisał scenariusz, żal.