straszne nudy, a miał to być inteligentny film, co za dno.
Całkowicie się z tym zgadzam. Pożyczyłam w videoteksie, bo słyszałam, ze to rewelacja. Niestety bardzo sie zawiodłam. Lubie psychologiczne, inteligentne i dziwne filmy, ale ten to dla mnie całkowite dno! Zaczynając od fabuły a kończąc na sposobie w jaki został nagrany. Nigdy nie oglądałam takiego badziewia i juz chyba wolałabym obejrzeć znowu Rambo czy Terminatora(chociaż takiego typu filmów nie lubie)niż to! Za co taka wysoka ocena?! Dla mnie 1/10 i to tylko dlatego, że 0 dać nie mozna.
Zwykle ignoruje takie prymitywne hasła na filmwebie ale nazywanie takiego filmu gównem jest ponad moją tolerancje. Pomyślcie kilka razy zanim napiszecie następny komentarz. Nie do każdego trafia film wymagający czegość więcej niż pustej obserwacji ale wolałabym gdybyście swoje uwagi pozostawili dla siebie zamiast obnoszenia się na forum swoją ignorancją. Pozdrawiam.
o rety, a już bałam się, że bezkarnie będzie się tu wygadywać bolesne dla uszu głupoty, dziękuję Ci przedmówco za reprymendę ;) film rewelacyjny, interesująco nagrany, no i Pan Caine... poezja :) Jude Law też rewelka. pozdrawiam
'dopoki nie wszedlem do internetu nie wiedzialem, ze na swiecie jest tylu idiotow' (St. Lem).
daleko odpłynął od oryginału. i niestety, w złym kierunku - to co zmieniono lub dodano irytuje. szkoda. zasłużone 4/10
Film miał prawo ci się nie podobać, ale nie musiałeś wyrażać tego w obraźliwy i chamski sposób, co świadczy tylko o twojej bardzo niskiej kulturze i podejrzanej proweniencji. Nie pozdrawiam.
uważam że trzeba rzeczy nazywać po imieniu a określenie "gówno" w pełni podsumowuje kunszt aktorski i ogólny klimat filmu.
P.S. >> Też nie pozdrawiam :P
Słaby, nudny, mało interesujący. Oczekiwałem błyskotliwego widowiska a dostałem bezkształtna papkę. Może i gra aktorska nie była najgorsza, ale fabuła, to istny szlam, muł i zaschnięte błoto.
'dopoki nie wszedlem do internetu nie wiedzialem, ze na swiecie jest tylu idiotow' (St. Lem).