Z tymi spiskami nadajesz się do zespołu Macierewicza.A może 3 ludzi uratowało się ze stodoły i byli to raczej kosmici ? Polacy zabili Żydów w tym przypadku( i w przypadku Jedwabnego,na którym historia była oparta) czy tego chcesz czy nie.
brednie
http://www.bialystok.ap.gov.pl/lomza/jedwabne.html
Polska jest od 200 lat pod zaborami z wyjatkiem okresu miedzywojennego ,czasem tylko sa niejawne jak teraz ... chociarz juz to na jaw wychodzi.A te wykrecanie historii to typowe zrzucanie odpowiedzialnosci przez sprawcow na ofiary.
AAAA i spiski istnieja tylko nie wszystkie.
Tylko skąd mam wiedzieć, czy ci ludzie mówią prawdę? Gdybym maczał w tym palce, też mówiłbym że to Niemcy ich spalili, tym bardziej że cała wioska zezna w ten sam sposób, bo przecież nikt się nie przyzna. Nie wiem jak było naprawdę, ale wypowiedzi do których dałeś link nie są żadnym dowodem.
dla mnie sa wiekszym dowodem niz jakis film.Wg. sledztwa IPN w sprawie Jedwabne wielu protestowalo
http://jedwabne.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?162896
i do dzis sa niejasnosci i niekonsekwencje mimo że i tak to śledztwo nie wyjasnilo sprawstwa tylko wspoludziału.Wszystko sie teraz opiera na polprawdach i przeklamaniach.Dlatego nie ma co wierzyc w wersje "oficjalne".A juz ostatnią rzecza w ktora nalezy wierzyc to są filmy fabularne finansowane z obcych zródeł jak w przypadku pokłosia 1 mln zł z ministerstwa kultury Rosji.
Oczywiście film nie jest żadnym dowodem. Protesty również. Prawdy pewnie nigdy już nie poznamy. Za dużo czasu minęło.
Ten spisek to tez napewno istnieje i trzeba byc glupim zeby to lekcewazyc albo slepym
http://www.youtube.com/watch?v=KCjxEuZB7bM
mozna by wymieniac jeszcze dlugo,ale spiski istnieja i maja sie dobrze
Znowu bolszewickie zaklamanie wyszlo. Ojczyzna koltunstwa jest Kalmucja, tam sie powinniscie wyniesc. W Polsce jestescie tylko goscmi, a ze nie umiecie sie zachowywac jak Europejczycy, to powinniscie zostac wyproszeni. Nie znosze mentalnosci bolszewickiej, ktora ty tu reprezentujesz w calej krasie. Nie przez przypadek uwazany jestes za debila. Wsrod normalnych ludzi taka patologia zdarza sie rzadko.
I to pisze naczelny propagandzista ps. "multikonto". Użerałem się już przynajmniej z 3 twoimi wcieleniami więc daj sobie spokój głąbie.
Wy, uposledzeni, czesto macie urojenia i imputujecie innym postawy, ktore sa waszym udzialem. Mam jedno konto na Filmwebie i nie potrzebuje schizofrenicznie rozmawiac tu sam ze soba. Zupelnie inaczej sytuacja ma sie z uposledzonymi umyslowo antysemitami. Sam wiesz, Rev, ze spolecznie jestes jednostka bezwartosciowa. Pyskujesz na forach, ale poza ludzmi twojego pokroju nikt cie nie traktuje powaznie. Zastanawiales sie kiedys nad tym dlaczego tak malo ludzi podziela twoje poglady? Dlaczego w realu jestes absolutnym marginesem spolecznym i swiatopogladowa ekstrema? Europa Srodkowa i Zachodnia to nie miejsce dla ciebie. Bolszewizm i nazizm zostaly tu skompromitowane. Demokracji nienawidzisz, wiec zwyczajnie nie masz tu czego szukac.
uposledzony to ty jestes,te twoje brednie porazaja faszyzmem ... nauczyles sie paru slowek na krzyż ktore stosujesz z umiłowaniem (im glupiej tym lepiej) i teraz bys wszystkim mowil gdzie ich miejsce co ... hitlerek v2.Ty jestes spiskowcem wlasnie ... ciebie wystarczy przekupic zebys zaczal plesc brednie ... dlatego margines intelektualny to ty.Tylko porzadnym ludziom zyje sie coraz trudniej a hienom cmentarnym w to im graj.Nie potrafisz nawet zanalizowac tego dlaczego tak jest i po co tak jest ... bo myslenie jest twoja najslabsza strona,a najsilniejsza brednie i fiksacje.
w tym zdaniu to raczej opisujesz siebie sam polaczku. az jad ci cieknie bo zakladasz 10 kont dzienie dajac ocene 1 a i tak nic to nie daje, prawda w oczy kole
To prawda. Odbior tego filmu wsrod Polakow jest pozytywny, niekiedy nawet bardzo pozytywny. Dotyczy to zarowno widzow, jak i krytykow (czego dowodem pochlebne recenzje zamieszczone w polskiej prasie).
Pisałem do ciebie? Nie? Więc nie wcinaj się i jak na kundla przystało czekaj aż się zagwiżdże.